Bayraklı'da sokak şenliği

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'nde Büyükpark'ta düzenleyeceği Sokak Şenliği ile çocukları ve aileleri bir araya getiriyor

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 12:41
Kaynak: BÜLTEN
Bayraklı'da sokak şenliği

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi’ndeki Büyükpark’ta düzenleyeceği Sokak Şenliği ile mahalle sakinlerini ve çocukları bir araya getiriyor. 28 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak etkinlik, renkli gösteriler ve eğlenceli aktivitelerle dolu olacak.

Şenlikte neler var?

Kukla Gösterimleri ve Palyaço Performansları:

Çocuklar, kukla gösterileri ve palyaço performansları ile keyifli vakit geçirecek.

Eğitici Atölyeler:

Astronomi ve uzay bilimleri, akıl ve zeka oyunları, eğlenceli matematik, bilim, arkeoloji, satranç, görsel sanatlar, robotik kodlama ve yaşayan öyküler gibi çeşitli atölyeler ile çocuklar hem eğlenecek hem de yeni şeyler öğrenme fırsatı bulacak.

Spor Aktiviteleri:

Survivor parkuru, çuval yarışı, hulahop çevirme, basketbol pota atışı, halat çekme ve penaltı atışı gibi spor aktiviteleri çocuklara hem eğlenceli hem de rekabet dolu anlar sunacak.

Başkan Önal’dan davet

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, tüm ilçe sakinlerini şenliğe davet etti. Önal, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için hazırladığımız eğitici atölyeler sayesinde onları bilim, sanat ve sporla buluşturacağız. Sporun toplumsal gelişimdeki öneminin farkındayız; bu nedenle düzenlediğimiz kültürel ve sportif etkinliklerle çocuklarımıza hem eğlenme hem de gelişim imkanı sunuyoruz. Bu kapsamda tüm vatandaşlarımızı hafta sonu düzenleyeceğimiz sokak şenliğimize bekliyoruz,” dedi.

Etkinlik Bilgileri

Tarih: 28 Eylül 2024

Saat: 17:00

Yer: Bayraklı Soğukkuyu Mahallesi Büyükpark

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.