Bayraklı’da yol yenileme çalışmaları devam edecek

Bayraklı Belediyesi, yol bakım, onarım ve yenileme seferberliğini sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda, ilçe sakinlerinin talep ve önerileri dikkate alınarak cadde ve sokaklardaki bozuk yollar yenileniyor

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 16:57
Kaynak: BÜLTEN
Bayraklı’da yol yenileme çalışmaları devam edecek

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Trafik güvenliğini ve ulaşım konforunu artırmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Mahalleleri ziyaret ederek ihtiyaç duyulan yerleri tespit eden ekipler, vatandaşlardan gelen önerileri de göz önünde bulunduruyor. Son olarak, Cengizhan Mahallesi 1620/12 sokakta kilit parke döşeme işlemleri tamamlanırken, Fuat Edip Baksı Mahallesi 1616 sokakta da asfalt serimi gerçekleştirildi. Ekiplerin önümüzdeki günlerde yapacağı çalışmalar arasında Onur Mahallesi 7370, 7371, 7375 sokaklar; Cengizhan Mahallesi 1620/39 sokak; Bayraklı Mahallesi 1635, 1636, 1639 sokaklar ve Fuat Edip Baksı Mahallesi 1606 sokak da bulunuyor.

Çalışmalarımız hız kesmeden sürecek

Başkan İrfan Önal, “İlçemizin ulaşım altyapısını güçlendirerek vatandaşlarımıza daha konforlu bir seyahat imkanı sunmak için tüm mahallelerde yol bakım ve yenileme çalışmalarımız sürüyor. Cengizhan ve Fuat Edip Baksı mahallelerinde bozulan yolların onarımını tamamlayan ekiplerimiz, önümüzdeki günlerde ihtiyaç duyulan her mahallede yenileme çalışmalarına devam edecek. Amacımız, trafik güvenliğini artırırken ulaşım konforunu yükseltmektir. Tüm bozuk yollar yenilenene kadar çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.