Bayraklı'nın çocukları Mahalle Şenliği'nde buluştu

Bayraklı Belediyesinin gerçekleştirdiği Mahalle Şenliği’nde, Cengizhan Mahallesi Ekrem Akurgal Parkı’nda çocuklar ve aileler unutulmaz anlar yaşadı. Başkan Önal, “Çocuklarımızı sanat, spor ve bilimle buluşturarak gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 11:27
Kaynak: BÜLTEN
Bayraklı'nın çocukları Mahalle Şenliği'nde buluştu

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlik, Cengizhan Mahallesi Ekrem Akurgal Parkında yoğun katılımla düzenlendi. Kukla gösterileri, bubble şovları ve palyaçolar etkinlik alanında en çok ilgi gören etkinlikler arasında yer aldı. Çocuklar sahne şovlarında doyasıya eğlenirken, katıldıkları atölyelerde yeni bilgiler edindi, bilim, sanat ve spor temalı atölyelerde ise yeteneklerini keşfetme fırsatı elde etti. Astronomi ve uzay bilimi, zeka oyunları, arkeoloji, robotik kodlama ve eğlenceli matematik çalışmalarını kapsayan etkinliklere çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Spor İşleri Müdürlüğü’nün desteğiyle kurulan survivor parkuru, çuval yarışı, halat çekme ve penaltı atışı gibi oyunlar da büyük beğeni aldı. Etkinlik süresince çocuklarla yakından ilgilenen Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, halat çekme, penaltı atışları ve çeşitli atölyelere katılarak çocukların mutluluğunu paylaştı. Şenliğe, Başkan Önal’ın yanı sıra meclis üyeleri, yüzlerce çocuk ve aileleri katılım sağladı.

Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk, bizim en büyük motivasyon kaynağımız

Başkan İrfan Önal, “Çocuklarımızı bilim, sanat ve sporla buluşturmak bizim için çok önemli. Ailelerin ve çocukların yoğun katılım göstermesi bizi gururlandırdı. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Çünkü mutlu çocuklar güçlü gelecektir. Etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.