"Bir Baba Hindi Mustafa" ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Karşıyaka'nın sembol isimlerinden "Bir Baba Hindi Mustafa" lakaplı  Mustafa Baykara’nın birinci ölüm yıl dönümünde Karşıyaka Spor Kulübü ve sevenleri unutmadı. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 10:16
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
"Bir Baba Hindi Mustafa" ölüm yıl dönümünde unutulmadı

Karşıyaka'nın ve İzmir'in bağrına bastığı Etendim Mustafa, ölümünün birinci yılında sevenleri tarafından unutulmadı. Karşıyaka çarşıda heykeli bulunan, hayatını Karşıyaka'ya adayan Etendim Mustafa, taraftarlar tarafından çok seviliyordu. Dünyada eşi benzeri olmayan, bir taraftarın heykeli dikilen Mustafa Baykara'nın vefatı sevenlerini üzmüştü. Karşıyaka'da doğup büyüyen, yeşil kırmızılıların bütün maçlarını yakından takip eden Baykara'yı futbolcular, basketbolcular, antrenörler ve taraftarların tümü tanıyordu. Selçuk Yaşar Spor Tesislerine antrenmanları izlemeye gelen, futbolcuları yakından takip eden Mustafa Baykara, vefatından önce uzun yıllar hastanede bakım görüyordu. Karşıyaka’nın futbol, basketbol, voleybol bütün maçlarına katılım gösteren Mustafa Baykara, kulübün en sadık taraftarlarından biri olarak biliniyordu. Maçlarda yaptığı "Bir Baba Hindi" tezahüratıyla nam salmıştı. Vefatının yıl dönümünde Karşıyaka Spor Kulübü'nden ve Karşıyaka camiasından anma mesajları geldi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümünde; camiamızın sembol isimlerinden, yediden yetmişe herkesin sevdiği ve saydığı, yokluğunu derinden hissettiğimiz 'Bir Baba Hindi' lakaplı Mustafa Baykara'yı; saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.