Bornova’ya TIR Garajı ve Moto Kurye Parkı geliyor

Bornova Belediyesi, ilçedeki trafik sıkışıklığını azaltmak ve taşımacılık sektörüne destek olmak amacıyla önemli adımlar atıyor. TIR Garajı ve Moto Kurye Parkı’nın yapımına başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 10:35
Kaynak: BÜLTEN
Bornova’ya TIR Garajı ve Moto Kurye Parkı geliyor

Kara Nakliyecileri Sitesi’nin bitişiğinde yer alan 14 dönümlük alanda projelendirilen TIR garajının düzenleme çalışmaları hızla devam ederken yeni düzenleme sayesinde, şoförler araçlarını güvenle park edebilecek, ayrıca yiyecek, içecek, duş ve tuvalet ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Bu projeyle gelişigüzel parklar ve trafik sıkışıklığının azaltılması amaçlanıyor.

TRAFİK RAHATLAYACAK

İlçenin en hareketli bölgelerinden biri olan Küçükpark’ta moto kuryelerin yarattığı trafik sıkışıklığını gidermek ve kuryelerin de temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir alanda beklemesini sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar da sürüyor. Kazım Dirik Mahallesi’nde yer alan Tümgeneral Mehmet Suphi Kula Parkı içinde yapımına başlanan ve içerisinde tuvaletler ile bir büfenin bulunacağı moto kuryelere özel park alanı ile kuryelerin daha rahat bir çalışma ortamına kavuşması hedefleniyor.

Konuyla ilgili konuşan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, şunları söyledi: “Hem şoförlerimiz hem de moto kuryelerimiz için daha düzenli ve rahat bir çalışma ortamı yaratıyoruz. Bu projeler sayesinde ilçemizdeki trafik sorunlarına kalıcı çözümler sunmayı hedefliyoruz.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.