Buca, Cumhuriyetin 101. yılı kutlamalarına hazır

Buca, Cumhuriyetin 101. yılına yakışır bir kutlama programı hazırlandı. 26 Ekim Cumartesi günü başlayacak kutlamalar 29 Ekim Salı günü Işılay Saygın Meydanı’nda düzenlenecek Sevcan Orhan konseri ile sona erecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 12:46
Kaynak: BÜLTEN
Buca, Cumhuriyetin 101. yılı kutlamalarına hazır

Buca Belediyesi Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yılı için bir dizi program hazırladı.  Kutlamalar 26 Ekim Cumartesi günü Buca Belediyesi Cumhuriyet Yürüyüşü ile başlayacak, 29 Ekim Salı günü Işılay Saygın Meydanı’nda düzenlenecek Sevcan Orhan konseri ile sona erecek. Tüm vatandaşları Cumhuriyet coşkusuna ortak olmaya davet eden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman “Cumhuriyet kazanımlarının ne değerli olduğunu her gün bir kez daha anladığımız şu günlerde, tüm bunlara sahip çıkmak, gelecek nesillere aktarmak, millî birliktelik duygusunu çoğaltmak için tüm vatandaşlarımızı en büyük bayramımızı kutlamaya davet ediyorum” dedi.

buca

CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Kutlamalar kapsamında 26 Ekim Cumartesi günü Buca Belediyesi Keşif Dağcılık, Buca Atak Dağcılık ve spor kulüpleri iş birliğiyle birlikte 8 km’lik bir güzergahtan oluşan ‘Buca Belediyesi Cumhuriyet Yürüyüşü’ gerçekleştirilecek. Katılımcılar için sabah saat 09.00’da Buca Belediyesi önünden araç kaldırılacak. Etkinliğe katılmak isteyenlerin, https://forms.gle/dXb4keFuVsaiuVFL6 adresinde yayınlanan formu doldurmaları gerekiyor.

buca

101. YILDA 101 EFE GÖSTERİSİ

29 Ekim Salı günü ise kent merkezinde kutlamalar devem edecek. Gösteriler Buca Belediyesi önünde saat 20:15’te ‘101. Yılda 101 Efe’ ile başlayacak. Ardından yapılacak kortej meşaleler ve bayraklar eşliğinde Işılay Saygın Meydanı’nda son bulacak. Kutlamalar saat 21:00’de Türk halk müziğinin güzel sesli yorumcusu Sevcan Orhan konseriyle devam edecek.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.