Buca’da adımlar Cumhuriyet için atılacak

Manavur Deresi mevkiinde “Cumhuriyet Yürüyüşü” gerçekleştirileceğini duyuran Buca Belediyesi, yürüyüş etkinliğine katılmak isteyenler için bir form paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:31
Muhabir: BERKAY ERDEN
Buca’da adımlar Cumhuriyet için atılacak

Buca Belediyesi, yaptığı açıklama ile ilçede “Cumhuriyet Yürüyüşü” adı verilen bir doğa yürüyüşü düzenleneceğini duyurdu. Manavur Deresi mevkiinde gerçekleştirilecek yürüyüşün Keşif Dağcılık ve Buca Atak Dağcılık Spor Kulüpleri ile birlikte düzenleneceğini aktaran Belediye, yürüyüşün toplam 8 kilometrelik 4 etap şeklinde yapılacağını belirtti.

Otoyol kenarından başlayacak yürüyüşün 4 kilometresi asfalt, 2 kilometresi stabilize yol ve 2 kilometresinin de patika yol üzerinde gerçekleşeceğini açıklayan Buca Belediyesi, yürüyüşe katılmak isteyenlerin doldurması gereken formunda paylaşıldığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Buca Belediyesi, Keşif Dağcılık ve Buca Atak Dağcılık Spor Kulüpleri ile birlikte Manavur Deresi Mevkii'nde 'Cumhuriyet Yürüyüşü' düzenliyoruz. Etkinliğe katılmak isteyenler Google Forms üzerinden kısa bir form doldurmaları gerekmektedir.”

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.