Buca’dan spora destek: O tesis yenileniyor

Buca Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Yağız Gündoğdu’yu katıldığı turnuvada elde ettiği birincilikten dolayı tebrik eden Başkan Görkem Duman, Buca’nın spor kenti olarak anılması için çalıştıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 13:16
Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN
Buca’dan spora destek: O tesis yenileniyor

Muhabir-Berkay Erden / Katıldığı 14 yaş Türkiye Çiftler Şampiyonası’ndan birincilikle dönen Buca Belediye Spor Kulübü sporcusu Yağız Gündoğdu’yu tebrik etmek için makamında ağırlayan Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, daha çok genci spor ile buluşturmak istediklerini açıkladı. Yağız Gündoğdu’nun tenis turnuvasında gösterdiği başarı nedeniyle bir açıklama yapan Başkan Duman, “Tenise talebi, heyecanı Buca’da yükseltmeyi hedefliyoruz. Hedefleyelim ki; Yağız gibi kardeşlerimizin sayısı artsın. Buca’mız daha fazla sporcuyla anılsın, başarılarla anılsın. Hem de böyle sporcu kimliği olan kentler, ilçeler her zaman öne çıkar; daha sağlıklı kaliteli hale gelir. İnşallah bunu her dal da arttıracağız” ifadelerinde bulundu.

Tenis tesisinde bakım başladı

Açıklamasında Buca’da tenis sporunu geliştirmek istediklerini belirterek devam eden Başkan Duman,” Tenise de ayrı bir önem veriyoruz. İlgiyi arttırmamız için tesisi de elden geçirip, bakımını arttırmamız gerekiyor. Onunla ilgili çalışmaları da planladık, kısmen de başladık. Önümüzdeki günlerde tamamıyla gerçekleştirdiğimiz. Tesis güzel bir hal almış olacak. Ondan sonra takviyelerle ve teşviklerle sporcu sayısını arttıracağız” dedi. Konuşmasının ardından Yağız Gündoğdu’ya Buca’ya getirdiği birincilik nedeniyle tenis raketi hediye eden Görkem Duman sporcudan bir birincilik daha beklediğini belirtti.

Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.