Buca Kent Konseyi için bağımsızlık ve bütçe talebi

Buca Kent Konseyi Başkanı Cem Unutmuş tarafından Change.org'ta, Buca Kent Konseyi'nin vatandaşlara daha etkin bir şekilde hizmet verebilmesi için kampanya başlatıldı

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 10:42
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Buca Kent Konseyi için bağımsızlık ve bütçe talebi

Muhabir- Merve Ağrıç/ İzmir Buca Kent Konseyi Başkanı Cem Unutmuş tarafından 7 Temmuz'da Change.org'ta, Buca Kent Konseyi'nin vatandaşlara daha etkin bir şekilde hizmet verebilmesi için kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanyada, İzmir'deki 30 Kent Konseyi'nden sadece birkaçının kendi binası ve bütçesi olmadığına dikkat çekildi. Unutmuş, bu durumun Buca Kent Konseyi'nin hizmet verme yeteneğini ciddi şekilde kısıtladığını belirtti. Bu eksikliklerin giderilmesi için başlatılan kampanyada, Buca Kent Konseyi'nin daha bağımsız ve etkin bir şekilde çalışabilmesi için gerekli altyapının sağlanması hedefleniyor.

BÜTÇE EKSİKLİĞİ, ÇABALARIMIZI YERİNE GETİRMEMİZİ ZORLAŞTIRIYOR

Kampanyada taleplerini ve eksiklikleri aktaran Unutmuş, “Buca Kent Konseyi adına hizmetlerimizi vatandaşlarımıza engellenmeden sunmak istiyoruz. Bu bizim önemli bir hedef. Kent konseyi olarak, toplumumuza doğrudan hizmet ulaşabilirsek büyük bir başarı elde edeceğiz. Ancak, kendi hizmet binamız ve bütçemizin eksikliği, çabalarımızı etkili bir şekilde yerine getirmemizi zorlaştırmaktadır. Buca Kent Konseyi'nin kendi bütçesi ve hizmet binası olmaması, hizmetlerimizi verme biçimimiz üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Tüm İzmir'deki 30 Kent Konseyi’nden sadece birkaçı kendi binası ve bütçesi bulunmamaktadır. Bu durum, Buca Kent Konseyi'nin hizmetlerini sunma yeteneğini ciddi şekilde kısıtlamaktadır. Bu durumun değişmesi gerekiyor. Bu nedenle, bu değişikliği yapmak için Buca Belediyesi’ne ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı birimlerine sesleniyoruz. Bu çağrı, sivil demokrasi adına çalışmalarımızı vatandaşlarımıza daha iyi ulaştırabilmemiz için önemlidir. Bu dilekçeyi imzalayarak Buca Kent Konseyi'nin kendi hizmet binası ve bütçesi olması için çağrımıza katılabilirsiniz. Lütfen bu hususta değişiklik yapmak için bize yardımcı olun. Bu dilekçeyi imzalayın. Buca, İzmir ve Türkiye için bir fark yaratın” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.