Buca moloza karşı nöbette

İlçedeki kaçak moloz dökümüne karşı mücadele eden Buca Belediyesi, denetimlerde zabıta ekiplerinin yanı sıra teknolojik unsurlardan da yararlanıldığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 11:13
Muhabir: BERKAY ERDEN
Buca moloza karşı nöbette

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, yaptığı açıklama ile ilçedeki kaçak moloz dökümüne karşı yürüttükleri mücadele hakkında bilgiler verdi. Yıllardır kaçak olarak moloz dökülen Seyhan Mahallesi’ndeki araziyi yoğun emek vererek temizlediklerini açıklayan Başkan Duman, yeniden moloz dökümüne karşı zabıta ekiplerinin nöbet tuttuğu bilgisini paylaştı. Kaçak molozla mücadelede teknolojiden de faydalanıldığını aktaran Başkan Duman “kameralı denetimlerimizin yanında drone kamerası ile de kontroller yapıyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Cezası büyük

Kaçak moloz ile mücadelenin hukuksal boyutu hakkında da bilgiler paylaşan Başkan Duman, kaçak moloz dökenlere uygulanan cezaları paylaştı. Başkan Duman, “Moloz dökmenin cezası kişilere 64 bin, tüzel kişilere de 104 bin. Buyrun dökün” dediği açıklamasında Moloz döküldüğünü gören vatandaşların 0232 439 10 10- 1273 dahili numarasından belediyede ihbarda bulunabileceklerini söyledi.

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.