Buca’nın en büyük hastanesi: Seyfi Demirsoy’da hummalı çalışma

Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vatandaşların daha sağlıklı koşullarda hizmet alabilmesi için temizlik çalışması yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 12:52
Kaynak: BÜLTEN
Buca’nın en büyük hastanesi: Seyfi Demirsoy’da hummalı çalışma

Buca Belediyesi, pırıl pırıl bir Buca için yola çıktı. Temizlik çalışmaları kapsamında ilk önce parklar, bahçeler, caddeler, okullar daha sonra ise ilçenin en büyük hastanesi Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde temizlik çalışması yapıldı.

seyfi demirsoy

Seyfi Demirsoy Hastanesi pırıl pırıl oldu

Buca’nın her noktasını pırıl pırıl yapmak için çalıştıklarını dile getiren Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Buca’nın caddeleri, parkları, yolları ve kamu kurumları ile birlikte bir bütün olduğunu söyledi.

seyfi demirsoy

Buca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hastanenin bahçesinde bulunan konteynerler sterilize edildi. Kötü koku ve sinek oluşumunun önüne geçebilmek için konteynerlerin bulunduğu alan, özel araçla tek tek yıkandı. Hastane hizmetinin aksamaması için çalışmalar geçe geç saatte yapılırken tüm hastane bahçesi, büyük süpürge araçları ile süpürüldü ardından tazyikli su ile yıkanarak temizlendi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.