Buca okullar için inisiyatif aldı

Okullarda yaşanan temizlik görevlisi krizinden öğrencilerin olumsuz etkilenmemesi için okullarda temizlik faaliyeti yürüttüklerini dile getiren Başkan Duman, temizlik konusunda velilere, “İçiniz rahat olsun” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 11:48
Muhabir: BERKAY ERDEN
Buca okullar için inisiyatif aldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) okullara kadrolu temizlik görevlisi ataması yapmaması ve temizlik sürelerini kısaltması nedeniyle Buca’daki okullarda temizlik faaliyetleri gerçekleştiren Buca Belediyesi, son olarak Ali Kuşçu İlkokulu’nu temizledi. Temizlik çalışmalarını yerinde görmek ve okuldakilerle sohbet etmek için okula giden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, temizlik işini inisiyatif alarak yaptıklarını belirtti.

Ziyareti sırasına velilerle ve öğretmenlerle konuşan Başkan Duman, çocukların temiz bir ortamda eğitim almalarını amaçladıklarını dile getirerek şu ifadelerde bulunu; “Okullarda biliyorsunuz temizlik problemi var. Bizde Buca Belediyesi olarak okullarımızı temizliyoruz. Bugün de Ali Kuşçu İlkokulu’nu temizlemeye geldik. Hem de yerinde inceleyim, sizlerle de sohbet edelim istedik. Milli Eğitim Bakanlığı’nın aslında sorumluluğunda, bizim sorumluluğumuzda değil. Biz sadece burada evlatlarımızın temiz ortamda eğitim almaları adına bu durumdan bir inisiyatif alıp gelip bunu yaptık. Tabi ki yapılmazsa; biz her zaman bunun temizliğini sonuna kadar yaparız. O konuda içiniz rahat olsun.”

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.