Büyükşehir’den minikler için kent kültürü ve tarihi eğitimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi 4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz Kent Kültürü ve Tarihi Eğitimleri düzenleyecek

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 10:43
Kaynak: BÜLTEN
Büyükşehir’den minikler için kent kültürü ve tarihi eğitimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Arşivi ve Müzeler Şube Müdürlüğü, çocukların yaşadıkları kentin tarihini ve kültürünü daha iyi tanıması ve kentle bağ kurması amacıyla Kent Kültürü ve Tarihi Eğitimleri düzenliyor.

eğitim

Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi'nde (APİKAM) ücretsiz gerçekleştirilecek eğitimler Kemeraltı: Gizli Hazine ve Kordon’daki Beyaz Ev öyküleri üzerinden ilerleyecek. Salı ve perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün sabah ve öğleden sonra iki oturumla düzenlenecek eğitimler kapsamında APİKAM sergi salonundaki Yanık Yurt- Kurtuluş Savaşı’nda İzmir ve Batı Anadolu Yangınları sergisi de rehber eşliğinde gezdirilecek. Hem kültürel miras bilincini hem de Milli Eğitim Bakanlığı müfredatını destekleyici bir nitelik taşıyan eğitimlere katılım için sınıf öğretmenleri 293 15 88 ve 293 39 10 numaralı telefonlardan başvuru yapabilir. Kurum bünyesindeki eğitmenler aracılığıyla verilecek eğitimlerden sonra öğrencilere kitap da hediye edilecek.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.