Büyükşehir’den vatandaşın talebine hızlı yanıt

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Soğukkuyu'da peyzaj çalışmalarını tamamlayarak dinlenme alanı oluşturdu

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 08:52
Kaynak: BÜLTEN
Büyükşehir’den vatandaşın talebine hızlı yanıt

İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların taleplerine hızlı yanıt vererek Soğukkuyu'da bulunan bir alanın peyzaj çalışmalarını iki gün gibi kısa bir sürede tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın Anadolu Caddesi üzerindeki incelemeleri sırasında, halktan gelen talepler doğrultusunda dinlenme alanı olarak tasarlanan bu bölüm, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarıyla yenilendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, İZBETON ve Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın koordinasyonuyla yürütülen çalışmada, 300 metrekarelik alan çevresi yürüyüş yollarıyla düzenlenip, bitkisel tasarımlarla estetik bir görünüm kazandırıldı. Alana yerleştirilen oturma banklarıyla, vatandaşlara dinlenme ve nefes alma imkanı sunuldu.

Yeşil alan çalışmaları devam edecek

Peyzaj çalışmaları hakkında bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Kuzey Alanları Bakım Şube Müdürlüğü Bakım Şefi Özlem Karamemiş, alanın hızlıca programa alındığını belirtti. Karamemiş, “Başkanımızın talimatıyla, halkın talepleri doğrultusunda egzoz dumanlarından korunacak bir alan oluşturduk. İki gün gibi kısa bir sürede bitkisel tasarımlarla estetik bir görünüm kazandırdık, oturma bankları ekledik. Yeşil alan çalışmalarımız hızla devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.