Çeşme Belediyesi’nden geleceğe yatırım: Yuvamız Çeşme

Çeşme’de hayata geçirilen Yuvamız Çeşme projesiyle Reisdere ve Ovacık’ta çocuklara en iyi koşullarda eğitim verilmesi ve oyun alanları sunulması amaçlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 16:20
Kaynak: BÜLTEN
Çeşme Belediyesi’nden geleceğe yatırım: Yuvamız Çeşme

Çeşme Belediyesi, çocukların güvenli, sağlıklı ve modern ortamlarda eğitim almasını ve kaliteli vakit geçirerek sosyalleşmesini desteklemek amacıyla “Yuvamız Çeşme” projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında, ilk olarak Reisdere ve Ovacık’taki yuvaların kapıları açılacak.

çeşme

“Çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz”

Yuvaların çocukların her türlü ihtiyacını düşünerek tasarlandığını belirten Başkan Denizli, “Yuvamız Çeşme ile çocuklarımıza en iyi koşullarda eğitim ve oyun alanları sunmayı amaçlıyoruz. Her ayrıntıyı titizlikle düşünerek tasarladığımız bu yuvalar, onların güvenle büyüyebileceği, öğrenme ve sosyalleşme süreçlerine katkı sağlayacak özel alanlar olacak. Geleceğin teminatı olan çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

çeşme

Modern tasarım ile güvenli ortam

33 çocuğun eğitim görebileceği şekilde dizayn edilen yuvalar 155 metrekarelik kullanım alanına sahip. 40 metrekare büyüklüğünde iki geniş sınıfı olan yuvalar öğretmen odası, çocuk ve yetişkinler için tuvaletler ve bir mutfaktan oluşuyor. Projede aynı zamanda hobi bahçesi ve çocuk parkının da bulunuyor. Modern ve ferah mimarisi ile öne çıkan bu alanlar, 3-5 yaş arasındaki çocukların hem güven içinde vakit geçirebileceği hem de eğlenerek öğrenebileceği keyifli bir ortam sunuyor.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.