Çeşme'de doğal gaz çalışmaları başladı: 3 bin haneye ulaşacak

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, Çeşme’de ilk doğal gaz çalışmalarının başladığını belirterek, ocak ayı sonuna kadar 3 bin hanenin doğal gaz ile kavuşacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 16:19
Kaynak: BÜLTEN
Çeşme'de doğal gaz çalışmaları başladı: 3 bin haneye ulaşacak

Çeşme Belediyesi altyapı yatırımlarında tarihi bir adım attı. Çeşme’de ilk doğal gaz çalışmaları başladı. Başkan Denizli, Musalla Mahalle’mizde ilk aşamada 5 km uzunluğundaki doğal gaz hattımızı döşemeye başladık ve Ocak ayı sonuna kadar bu bölgedeki 3 bin hanenin doğal gaz ile kavuşmasını sağlayacağız” dedi. Denizli, diğer mahallelerde de etap etap doğal gaz çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

çeşme

5 km’lik ilk doğal gaz hattı için çalışmalar başladı

Çeşme’de İzmirgaz ile koordineli yürütülen doğal gaz çalışmaları kapsamında Musalla Mahallesi’nde ilk kazma vuruldu. 5 km’lik ilk doğal gaz hattı döşeme süreci hızla devam ediyor. Musalla Mahallesi’nden sonra ise diğer mahallelerde çalışmalar etap etap planlanacak.

çeşme

3 bin haneye doğal gaz kavuşacak

Musalla Mahallesi’nde başlayan doğal gaz altyapı çalışmalarını Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Musalla Mahalle Muhtarı Önder Somalı ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Denizli şöyle konuştu;

“İzmir Gaz ile seçildiğim ilk günden bu yana yaklaşık sekiz görüşme gerçekleştirdik. En büyük hedefimiz yıl bitmeden doğal gaz çalışmalarının başlamasıydı. Musalla Mahalle’mizde bugün Çeşme’mizde ilk doğal gaz çalışmaları başlamış bulunuyor. İlk aşamada 5 km uzunluğundaki doğal gaz hattımızı döşemeye başladık ve Ocak ayı sonuna kadar bu bölgedeki 3 bin hanenin doğal gaz ile kavuşmasını sağlayacağız. Musalla Mahalle’mizden sonra, diğer mahallelerimizde de etap etap kendi dönemimizde doğal gaz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerin desteği ve sabrı sayesinde bu hedeflerimize ulaşacağız. Çeşme’mizi birlikte daha ileriye taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.