Çeşme’de söz halkın

Düzenlenecek halk buluşması ile vatandaşların sorunlarını dinleyecek olan Çeşme Belediyesi, dört mahallenin sakinleri ile bir toplantı yapacak

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 12:14
Muhabir: BERKAY ERDEN
Çeşme’de söz halkın

Halk buluşmaları düzenleyen Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelerden biri olan Çeşme Belediyesi, vatandaşların sorunlarının dinleneceği bir toplantı düzenleneceğini paylaştı. Çeşme’de bulunan dört mahallenin sakinleri ile düzenlenecek Halk Buluşması’nı “Söz Sizde” diyerek duyuran Belediye, gerçekleştirilecek buluşmada Çeşme’nin sorunlarına ortak akılla çözümler üretileceğini belirtti.

Reisdere, Şifne, Ardıç ve Yalı Mahallelerinin sakinleri ile gerçekleştirilecek buluşmanın Reisdere Pazaryeri’nde düzenleneceğini aktaran Çeşme Belediyesi, 20 Eylül Cuma saat 19:00’daki Halk Buluşması’na mahalle sakinlerini davet ederek şu paylaşımda bulundu; “Söz Sizde! Reisdere, Şifne, Ardıç ve Yalı Mahallelerindeki komşularımızla bir araya geliyoruz! 20 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Reisdere Mahallesi Pazaryeri’nde düzenleyeceğimiz Halk Buluşması’nda sizlerin sorunlarını dinleyerek, ortak akılla çözümler üreteceğiz.”

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.