Çeşme yalnızca yazlık lokasyon olmaktan çıkaracak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın da katılımıyla İzmir’den Dünyaya Bakış Platformu’nun 4. Sezon 39. Toplantısı düzenlendi. Etkinliğe ev sahipliği yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Çeşme’mizi yalnızca yazlık bir lokasyon olmaktan çıkarıp, tüm dünyaya tarım ve tarih zenginliğiyle tanıtmaya kararlıyız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 14:14
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Çeşme yalnızca yazlık lokasyon olmaktan çıkaracak

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İzmir’den Dünyaya Bakış Platformu’nun 4. Sezon 39. Toplantısı gerçekleştiğini duyurdu. Başkan Denizli bu organizasyonun Çeşme’yi yalnızca yazlık belde olmaktan çıkarıp, dünyaya tarım ve tarihi zenginliğiyle tanıtmak için etkin bir rol oynadığını vurguladı.

Denizli, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği bu organizasyondan bir video paylaşarak üzerine şu notu düştü: "İzmir’den Dünyaya Bakış Platformu’nun 4. Sezon 39. Toplantısı gerçekleşti. Çeşme’mizi yalnızca yazlık bir lokasyon olmaktan çıkarıp, tüm dünyaya tarım ve tarih zenginliğiyle tanıtmaya kararlıyız. Büyükşehir Belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve akademisyenlerimiz ile ortak akıl ortaya koyarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz."

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.