CHP Buca Gençlik Kolları Adayı Doğukan Kurt'tan kritik hamle

CHP Buca Gençlik Kolları Başkan Adayı Doğukan Kurt, bir başka aday Arda Arslanbuğa ile ortak paydada hareket etme kararı alarak gücüne güç kattı

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 20:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP Buca Gençlik Kolları Adayı Doğukan Kurt'tan kritik hamle

Buca'da CHP Gençlik Kolları'nın seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

'Birleşe birleşe kazanacağız' parolasıyla yola çıkan ve geçmiş dönem CHP Gençlik Kolları Başkan Adayı ve geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olan Arda Arslanbuğa ile ortak paydada hareket eden Kurt, seçimin iddialı adaylarından bir tanesi haline geldi.

DOĞUKAN KURT: BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde CHP Buca İlçe Başkanlığı'nda adaylığını açıklayan Kurt, "Bucalı bir genç kardeşiniz olarak, gençler için çalışıp, gençler için mücadele etmek için adayım. Zorlu ekonomik koşullarda geleceğe dair umut kuramayan genç kardeşlerimizi Cumhuriyet Halk Partimizin iktidarında geleceğe güvenle ve umutla bakacaklarına yeniden inandırmak için bu yola çıktık. Birleşe birleşe kazanacağımızın bilincinde hareket ettiğimiz bu yolda Arda kardeşimiz de bizimle ortak paydada aynı amaç için mücadele etmek istedi. Arda kardeşimizle gücümüzü güç kattık. Arkamızda desteğini bir an olsun esirgemeyen kardeşlerimizle bu seçimi kazanmak için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.