CHP İzmir’de Kotan dönemi sona erdi, Çelik dönemi başladı

Ruhsal Selis Çelik, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini CHP İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Burak Kotan’dan devraldı

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 19:46
Muhabir: HABER MERKEZİ
CHP İzmir’de Kotan dönemi sona erdi, Çelik dönemi başladı

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi’nde iki adaylı yarışta Ruhsar Selis Çelik galip çıkmıştı. Seçimin ardından CHP İzmir İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Ruhsar Selis Çelik, görevi Burak Kotan’dan devraldı. Törene CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Zahide Kurun’da katılım gösterdi.

İKİNCİ KADIN BAŞKAN

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “CHP’nin en dinamik, en heyecanlı en neşeli üyeleri ve genç yoldaşlarım hoş geldiniz. O gün de söylediğimiz gibi keyif, neşe içinde bir kongre gerçekleştirdiniz. Bu demokrasi şölenine katkı sunan her birinize teşekkür ediyorum ve gurur duyuyorum. Biz kongrelere şenlik içinde gider ve kongrelerden sonra şenlik için de çıkarız. Çünkü hepimizin tek bir amacı var: 20 küsur yıldır bu zihniyeti iktidardan uzaklaştırıp halkın iktidarını, CHP iktidarını kurmak istiyoruz. İki genç kadın arkadaşlarımız iddia ortaya koydu, hepsi bu. Ayça başkanıma da gösterdiği ve göstereceği çaba, emek için teşekkür ediyorum. İki yıldır Burak başkanımla birlikte güzel hizmetler yapmaya çalıştık, ondan öncesinde de 2 yıl hizmet etmişti. Burak kardeşime canı gönülden teşekkür ediyorum ve bundan sonra da CHP iktidarı için çalışacağına adım gibi eminim. Sevda vekilimizden sonra ikinci kadın il başkanı oldu. Biz de ilk defa kadın il başkanı ile çalışacağız. Gençlikte başlayan mücadelenin ana kademeyi de saracağına inanıyorum. Ruhsar başkanımızla gençlik örgütünün de CHP örgütünün de daha ileriye gideceğine eminim” ifadelerini kullandı.

RUHSAR’IN YANINDA OLACAĞIM

Görevi devreden CHP İzmir eski Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, “Gençliğimiz en heyecanlı en hızlı olduğu dönemde partime hizmet ettim. Benim için çok değerli 4 yıldır, çocuklarıma anlatacağım. Birçok gündemi içinde barındıran 4 yıl yaşadık. Gençlik kolları değerli ancak bir o kadar da zor. Hayat kaygısı içinde burada mücadele ediyorlar ve birçok fedakârlık yapıyoruz. Bundan sonra da 4 yıllık başkanlık tecrübesi olan birisi olarak her zaman Ruhsar başkanımın, kardeşi ağabeyi olarak yanında olacağım” diye konuştu.

SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK

İl Gençlik Kolları Başkanı Ruhsar Selis Çelik ise konuşmasında, " Haftassonu kongremiz oldu. Beni destekleyenler de oldu, desteklemeyenler de oldu. Önemli olan birlikte iktidara yürümemizdir. 2 kadın olarak kongreye girdik. Bu seçimin kaybedeni yok. Ayça başkanımla beraber birlikte İzmir'de çalışacağız. Biz iktidara yürüyoruz. İzmir'de açan çiçekleri 81 ilde açtırmaya geliyoruz. Bu süreçte destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Yolumuz açık olsun" diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.