Çiğli’de 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu başlıyor

Çiğli Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 101’inci yılına özel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu’nun kayıtları başladı

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 13:26
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Çiğli’de 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu başlıyor

İzmir Çiğli Belediyesi, Cumhuriyetin 101’inci yılına özel olarak düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Koşusuyla, Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 28 Ekim Pazartesi günü gerçekleşecek olan koşu, tüm katılımcılara Cumhuriyet Bayramı'nın ruhunu bir arada, enerjik ve heyecan dolu bir şekilde yaşama fırsatı sunacak. Koşu için kayıtlar, 16-25 Ekim tarihleri arasında yapılacak ve katılmak isteyen herkesin başvuru yapması gerekecek.

KOŞU 28 EKİM’DE GERÇEKLEŞECEK

28 Ekim'de saat 10.00'da başlayacak olan koşu, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, Cumhuriyet'in kazanımlarını ve değerlerini yücelten, toplumsal birlikteliği pekiştiren bir buluşma niteliği taşıyor. Çiğli Belediyesi’nin bu etkinliği ile birlikte, Cumhuriyet Bayramı’nın 101’inci yılını kutlarken vatandaşlar, hem Cumhuriyet’in önemini derinden hissedecek hem de sağlıklı bir yaşam için adım atmanın keyfini çıkaracaklar.  Cumhuriyetin enerjisiyle dolu bu anlamlı koşuya katılmak ve tarihe bir kez daha tanıklık etmek isteyen herkes, 28 Ekim’de sabah saatlerinde Çiğli’de buluşarak, Cumhuriyet’in ışığı altında adımlarını atacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.