Çiğli Meclis üyelerinden SMA’lı Doruk hassaiyeti

Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın daha önce doğum günü partisi verdiği SMA hastası Doruk Çukurcu’nun girdiği kritik süreçte Çiğli Belediye Meclis üyeleri Doruk’a destek çıktı

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 14:10
Kaynak: BERKAY ERDEN
Çiğli Meclis üyelerinden SMA’lı Doruk hassaiyeti

Muhabir-Berkay Erden / Çiğli Belediyesi’nin Temmuz ayı meclisinin ikinci oturumu bugün saat 13:00’da gerçekleştirildi. Komisyon raporlarının görüşüldüğü meclisin oturumun başlamasından önce bir konuşma yapan Başkan Yıldız “Biliyorsunuz ilçemizde bir SMA hastası çocuk var. Cumartesi akşamı sma tip 2 hastası olan doruk için bugün itibaiyle 28 günlük kritik sürece girildi. Tüm siyasi grupalrımıza sesleniyorum 27 gün kaldı Doruğun sağlığı için gerekeni yapalım” dedi.

Meclisin Dilek ve Temenni bölümünde konuyu tekrar açan Başkan Yıldız üyelere hitaben “yapabileceğimiz birşey varsa elimizden geleni yapalım öneriniz varsa alalım” diyerek gruplara sözü bıraktı. İlk söz alan CHP’li isim Bülent Bingöl “CHP olarak bugünkü oturum ücretlerimizi doruk kardeşimize bağışlıyoruz” diyerek oturumdan alacakları ücreti Doruk için bağışladı. CHP’li isimden sonra konuşan AK Partili Sezgin Özgen “Bizde bugünkü oturum ücretelrmizi Doruk Kardeşimiz için bağışlıyoruz” dedi. Başkan Yıldız gruplara hassiyetleri için teşekkür etti.

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.