Cumhuriyet Bayramı coşkusu Narlıdere’yi saracak

Narlıdere’de Cumhuriyetin 101’inci yaşı coşkuyla kutlanacak. Kutlamalar ener alayı ve kortej yürüyüşü ile başlayacak, Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ konseriyle sona erecek

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 13:15
Kaynak: BÜLTEN
Cumhuriyet Bayramı coşkusu Narlıdere’yi saracak

Narlıdere, Cumhuriyetin 101’inci yılını kutlamaya hazır. Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikler kapsamında 29 Ekim günü, sabah resmi tören gerçekleştirilecek. Ardından akşam saatlerinde kutlamalar başlayacak.

narlıdere

Narlıdere müziğe doyacak

Fener alayı ve kortej yürüyüşü saat 19.00’da Dokuz Eylül Üniversitesi eski Güzel Sanatlar Fakültesi önünde başlayacak, Demokrasi Meydanı’nda son bulacak. Aynı yerde saat 19:45’te ise Moli,sahne alacak. Ardından saat 21:00’de, Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ, birbirinden güzel türküleriyle Narlıdereliler ile buluşacak.

erman uzun

Başkan Uzun’dan davet

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Narlıderelileri etkinliğe davet ederek, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımızın bize emaneti olan Cumhuriyetimizin 101’inci yaşı kutlu olsun.  Ata’mızın Gençliğe Hitabesi’nde bize atfettiği gibi Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılacak olan bizleriz. Azim ve kararlılıkla Cumhuriyetimize her daim sahip çıkacağız. Tüm komşularımızı Cumhuriyetimizin 101’inci yaşını gurur ve coşkuyla kutlayacağımız etkinliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.