Efes Selçuk’ta kira desteği sürüyor

Son yıllarda kira fiyatlarına görülen yüksek artışlar vatandaşın belini büktü. Efes Selçuk Belediyesi bu süreçte ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için başlattığı kira desteği uygulamasını sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 12:07
Kaynak: BÜLTEN
Efes Selçuk’ta kira desteği sürüyor

Kira fiyatlarındaki yüksek artışlar dar gelirli aileleri zorlarken Efes Selçuk Belediyesi bu zorlu süreçte, vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Dar gelirli ailelere kira desteği sağlayan Efes Selçuk Belediyesi’nde özellikle ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlara sunulan desteklerle dikkat çekiyor.

“Vatandaşı ezdirmemek için her türlü desteği sunuyoruz”

Yapılan yardımlarla ilgili konuşan Başkan Sengel, “Vatandaşlarımızı ekonomik krizler ve yüksek kiralar altında ezdirmemek adına elimizden gelen her türlü desteği sunuyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla, vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Efes Selçuk’ta kimsenin mağdur olmasına izin vermiyoruz, vermeyeceğiz" dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Efes Selçuk Belediyesi, eğitim, gıda yardımları ve sosyal destek hizmetleri ile geniş bir kesime ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda artan kiralara karşı gerekli şartları sağlayan ailelere kira desteği veriliyor.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.