Efes Selçuk’ta okullar temizleniyor

Efes Selçuk Belediyesi, 2024-2025 eğitim - öpretim yılı çerçevesinde okullarda öğrencler için kapsamlı temizlik çalışması başlattı

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 10:42
Kaynak: BÜLTEN
Efes Selçuk’ta okullar temizleniyor

Ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencileri için okullar 2 Eylül 2024 tarihinde start vermişti. Şimdi ise okula gitme sırası diğer öğrencilerde. Türkiye genelinde tüm okullar 9 Eylül 2024'te açılacak.

9 Eylül 2024'te başlayacak yeni eğitim dönemi öncesinde yapılan hazırlıklar kapsamında, ilk olarak Park Bahçe ekipleri tarafından okul bahçelerinde yeşil alan düzenlemeleri, bakım ve ağaç budamaları titizlikle gerçekleştirildi.

Öğrencilerin daha temiz ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmeleri için başlatılan çalışmalarda Efes Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, okul bahçelerini ve spor alanlarını basınçlı ve köpüklü su araçlarıyla temizliyor.

Eğitime her zaman destek veriyoruz

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek, "Efes Selçuk'ta eğitim gören her öğrenci ve onlara imkan sağlayan okullarımız bizim için çok değerli. Öğrencilerimiz, çocuklarımız ve gençlerimiz Efes Selçuk'un ve geleceğimizin teminatıdır. Onların temiz ve güvenli okullarda eğitim görmesi, okul bahçelerinde gönül rahatlığıyla vakit geçirmesi ve spor yapabilmesi için çalışmak bizim görevimiz. Hem temizlik hem de park bahçe ekiplerimiz bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyor. Yeni eğitim öğretim yılı için öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dilerim" dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.