Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarını uğurladı

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarını uğurladı. Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyette diş hekimler büyük heyecan yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 11:43
Kaynak: BÜLTEN
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarını uğurladı

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2024 yılı mezunları için düzenlenen mezuniyet töreninde büyük heyecan ve mutluluk yaşayan genç diş hekimleri, diplomalarını alkışlar eşliğinde aldı. Törene İzmir Diş Hekimleri Odasını (İZDO) temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Atinel, Genel Sekreter Melis Daraoğlu Gürel, Sayman Gizem Bayraktaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Akgün ve Arda Hacarlıoğlu katıldı.

Ege Üniversitesi mezunu olmaktan gurur duyuyorum

Yeni Mezun diş hekimlerini kutlayan İZDO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Atinel, diş hekimlerine meslek hayatlarında başarılar diledi ve her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin mezunu olmaktan ötürü gurur duyduğunu vurgulayan Atinel şöyle konuştu;

“Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi deneyimli eğitim kadrosu ve gelişmiş teknolojik alt yapısıyla ağız ve diş sağlığı konusunda üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyet gösteriyor. Buradan mezun olan tüm genç meslektaşlarımla gurur duyuyorum. Mesleki etik çerçevesinde ülkemizin her noktasında toplum sağlığı adına başarı hikayeleri yapacaklarını biliyorum. Bizler de, toplum sağlığını korumak, insanları bilinçlendirmek ve diş hekimlerinin sorunlarını çözmek için İZDO çatısı altında hizmet üretmeye devam ediyoruz. Her zaman yanınızda olacağımızı ve sektörün sorunlarını çözmek için çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz. Sizlerin bugünlere gelmesinde önemli rolü olan anne babalarınıza ve emeği geçen tüm akademik kadroya da huzurlarınızda teşekkür ediyorum”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.