Ekrem Özdemir yeniden başkan

Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda Ekrem Özdemir, yeniden Şube Başkanlığına seçildi

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 11:57
Kaynak: BÜLTEN
Ekrem Özdemir yeniden başkan

Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şubesi'nin 3. Olağan Genel Kurulu başarıyla gerçekleştirildi. Kongrede Ekrem Özdemir, yeniden Şube Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurula Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki, Genel Başkan Yardımcıları İdris Baykan ve Mustafa Irgatoğlu'nun yanı sıra çeşitli şube başkanları ve delegeler katıldı. Divan Başkanlığını yapan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu, genel kurulların yenilenme ve güven tazeleme fırsatı sunduğunu belirterek, göreve seçilenlere başarılar diledi.

Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki, konuşmasında Memur-Sen ve Sağlık-Sen'in 30 yıllık köklü geçmişine vurgu yaparak, “Zor dönemlerden geçtik ancak her zaman milletin iradesinden, demokrasiden ve özgürlükten yana tavır aldık. Bu anlayış, Memur-Sen’i ve Sağlık-Sen’i güçlü kılan unsurlardır. Biz milletin ta kendisiyiz” dedi.

Özdemir: Daha büyük hedeflere koşuyoruz

Yeniden başkan seçilen Ekrem Özdemir, şubenin bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahsederek, “Selçuk’tan Bergama’ya, Karaburun’dan Kiraz’a kadar sağlık emekçilerinin sorunlarına çözüm üretmek ve yaralarına merhem olmak için mücadele ediyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın sendikal dönüşüm hareketi Sağlık-Sen olarak, ülkemiz ve insanlığın geleceği için daha büyük hedeflere koşuyoruz” şeklinde konuştu.

Özdemir, Sağlık-Sen’in toplumun ve kamu vicdanının güçlü sesi olduğunu belirterek, “Gelir dağılımında adaleti önemseyen, mazlum ve mağdurun hakkını koruyan bir teşkilatız. Sürekli darbe ve müdahalelerle ifadesiz bırakılmaya çalışılan ülkemizin ifadesi ve kamu vicdanının sesi olmaya devam ediyoruz” dedi.

Kongrede seçilen Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şubesi'nin yeni yönetim kadrosu şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı: Ekrem Özdemir

Şube Sekreteri: Vakkas Kara

Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Barış Çağdaş

Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ahmet Çelik

Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Yasemin Tekerek

Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Neriman Güler

Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ramazan Küçükcan

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.