ESHOT | 365 hareket saatleri: Kayadibi - Evka3 Metro İskele sefer saatleri

İzmir’de Kayadibi istikametinden Evka3 Metro istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 365 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Kayadibi - Evka3 Metro sefer saatleri kaçta? ESHOT 365 hareket saatleri...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 17:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
ESHOT | 365 hareket saatleri: Kayadibi - Evka3 Metro İskele sefer saatleri

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Kayadibi’nden Evka3 Metro istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 365 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Kayadibi’nden başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Evka3 Metro’ya ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 365 otobüs hattı, Kayadibi istikametinden Evka3 Metro istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 365 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 365 hareket saatleri ve güzergahı nasıl? İşte ESHOT 365 hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 365 güzergahı

365 numaralı otobüsün Kayadibi yönünden gidiş güzergahında Kayadibi Köy Cami Yeni Son Durak, Kayadibi Çevre, Atlı Vadi, Kayadibi Doğa Park, Kayadibi Doğa Park, Kayadibi, Kayadibi, Kayadibi Giriş, Homeros Piknik Alanı, Sedir, Çamiçi Meydan, Çilek, Sarmaşık, Eğridere Meşe, Palamut, Eğridere Meydan, Papatya, Bahçe, Eğridere Çam, Yamaç, Mezarlık, Yukarı Mahalle Cami, Mezarlık, Yamaç, Eğridere Çam, Bahçe, Papatya, Kiraz, Defne, Evka 4 Muhtarlık, Yeditepe İtfaiye, Depo, Nedim Dağtaş, Vecihi Hürkuş, Gayrettepe Cami, Toprak Yol, Lale Tepe Cami, Malazgirt İlköğretim Okulu, Yıkık Minare Cami, Erzene Muhtarlık, Rektörlük, Suphi Koyuncu, Evka 3 Aktarma Merkezi noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise Evka 3 Aktarma Merkezi, Suphi Koyuncu, Rektörlük, Erzene Muhtarlık, Yıkık Minare Cami, Malazgirt İlköğretim Okulu, Lale Tepe Cami, Toprak Yol, Gayrettepe Cami, Vecihi Hürkuş, Nedim Dağtaş, Depo, Yeditepe İtfaiye, Evka 4 Muhtarlık, Defne, Kiraz, Papatya, Bahçe, Eğridere Çam, Yamaç, Mezarlık, Yukarı Mahalle Cami, Mezarlık, Eğridere Meydan, Palamut, Eğridere Meşe, Sarmaşık, Çilek, Çamiçi Meydan, Sedir, Homeros Piknik Alanı, Kayadibi Giriş, Kayadibi, Kayadibi, Kayadibi Doğa Park, Kayadibi Doğa Park, Atlı Vadi, Kayadibi Çevre, Kayadibi Köy Cami Yeni Son Durak durakları bulunmaktadır.

ESHOT 365 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 365 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Kayadibi’nden Evka3 Metro’ya giden otobüs seferlerinin listesi:

365 numaralı ESHOT'un hafta içi gerçekleşen hareket saatleri:

KAYADİBİ Kalkış:

06:25, 08:15, 17:50, 19:50

EVKA3 METRO Kalkış:

07:20, 17:00, 18:50

365 numaralı ESHOT'un Hafta sonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

KAYADİBİ Kalkış:

06:25, 07:55, 17:50, 19:30

EVKA3 METRO Kalkış:

07:10, 17:00, 18:40

365 numaralı ESHOT'un Hafta sonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

365 numaralı ESHOT hattı Pazar günleri çalışmamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.