ESHOT | 491 hareket saatleri: Evka 7 - Sarnıç Aktarma sefer saatleri

İzmir’de Evka 7 istikametinden Sarnıç Aktarma istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 491 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Evka 7 - Sarnıç Aktarma sefer saatleri kaçta? ESHOT 491 hareket saaatleri...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 15:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
ESHOT | 491 hareket saatleri: Evka 7 - Sarnıç Aktarma sefer saatleri

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Evka 7'den Sarnıç Aktarma istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 491 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Evka 7'den başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Sarnıç Aktarma Merkezi'ne ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 491 otobüs hattı,  Evka 7 istikametinden Sarnıç Aktarma istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 491 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 491 hareket saatleri ve güzergahı nasıl ? İşte ESHOT 491 hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 491 güzergahı

491 numaralı hattın Evka 7 yönünden gidişi güzergahında Evka 7 Son Durak, Evka 7, Zafer Mahallesi Muhtarlık, Akyüz, Güneş Sitesi, Doktorlar Sitesi, Gazi Umurbey Okul, Irmak Mahallesi Park, Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi, Irmak Mahallesi Park, Gazi Umurbey Okul, Leylak, Evrensel Sitesi, Yasemin, Sümbül, Lale, Hasan Kara Parkı, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu, Gaziemir PTT, Gaziemir Belediyesi, Gaziemir Merkez Cami, Gaziemir Trafo, Yeşil Mahallesi Muhtarlığı, Halil Tan Parkı, İkinci Nizamiye, Gazikent Muhtarlık, Gaziemir Belediyesi Spor Tesisi, Gaziemir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu, Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever, Sarnıç Dere, Hava Teknik Okulu, Mimar Kemalettin Anadolu Lisesi, Karakol, Havacılık Meslek Yüksek Okulu, Adnan Menderes İlkokulu, Sarnıç Meydan, Bayrak, Sarnıç Belediye Garajı, Sardunya, Sarnıç Sağlık Ocağı, Sarnıç Trafo, Bisikletçi, Çarşı, Muhtarlık, Sarnıç Eski Son durak, Sarnıç Çamlık, Sanayi Caddesi, Sarnıç Piknik Alanı, Karaçam, Gazeteler, Dolmuşçular, Gaziemir Belediye Şantiye, Açelya, Sarnıç Dere, Sarnıç Aktarma Merkezi noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise sırasıyla Sarnıç Aktarma Merkezi, Sarnıç Dere, Açelya, Gaziemir Belediye Şantiye, Dolmuşçular, Gazeteler, Karaçam, Sarnıç Piknik Alanı, Sanayi Caddesi, Sarnıç Çamlık, Sarnıç Eski Son durak, Muhtarlık, Çarşı, Bisikletçi, Sarnıç Trafo, Sarnıç Sağlık Ocağı, Sardunya, Sarnıç Belediye Garajı, Bayrak, Sarnıç Meydan, Adnan Menderes İlkokulu, Havacılık Meslek Yüksek Okulu, Karakol, Mimar Kemalettin Anadolu Lisesi, Hava Teknik Okulu, Sarnıç Dere, Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever, Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu, Gaziemir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gaziemir Belediyesi Spor Tesisi, Gazikent Muhtarlık, İkinci Nizamiye, Halil Tan Parkı, Yeşil Mahallesi Muhtarlığı, Gaziemir Trafo, Gaziemir Merkez Cami, Gaziemir Belediyesi, Gaziemir PTT, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu, Hasan Kara Parkı, Lale, Sümbül, Yasemin, Evrensel Sitesi, Leylak, Gazi Umurbey Okul, Irmak Mahallesi Park, Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi, Irmak Mahallesi Park, Gazi Umurbey Okul, Doktorlar Sitesi, Güneş Sitesi, Akyüz, Zafer Mahallesi Muhtarlık, Evka 7, Evka 7 Son Durak noktalarında duraklar bulunmaktadır.

ESHOT 491 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 491 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Evka 7'den Sarnıç Aktarma Merkezi'ne ve Sarnıç Aktarma Merkezi'nden  Evka 7'ye giden otobüs seferlerinin listesi:

491 numaralı ESHOT'un Haftaiçi gerçekleşen hareket saatleri:

EVKA 7 Kalkış:

06:00, 07:40, 09:20, 11:00, 13:10, 15:20, 17:30, 19:40

SARNIÇ AKTARMA MERKEZİ Kalkış:

06:50, 08:30, 10:10, 12:05, 14:15, 16:25, 18:35

491 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

491 numaralı hat Cumartesi günü hizmet vermemektedir.

491 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

491 numaralı hat Pazar günü hizmet vermemektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.