TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ESHOT | 609 hareket saatleri: Köfündere - Ödemiş sefer saatleri

İzmir’de Köfündere istikametinden Ödemiş istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 609 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Köfündere - Ödemiş sefer saatleri kaçta? ESHOT 609 hareket saaatleri...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
ESHOT | 609 hareket saatleri: Köfündere - Ödemiş sefer saatleri

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Köfündere'den Ödemiş istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 609 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Köfündere'den başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Ödemiş'e ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 609 otobüs hattı, Köfündere istikametinden Ödemiş istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 609 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 609 hareket saatleri ve güzergahı nasıl ? İşte ESHOT 609 hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 609 güzergahı

609 numaralı hattın Köfündere yönünden gidişi güzergahında sırasıyla Köfündere Meydan, Köfündere Küme Evler, Bayır, Ova, Gelincik, İncir, Köfündere Mezarlık, Köfündere, Orhangazi Yolu, Ödemiş Sanayi, Orhangazi, Çaylı Yem Sokak, Medeniyet, Ödemiş Cezaevi, Benzinlik, Kaymakçı Köprü, Kaymakçı Sanayi, Hasan Çavuş, Kazım Dirik, Kaymakçı Zafer, Kaymakçı Üçyol, Kaymakçı Giriş, Kurucuova Benzinlik, Kurucuova Çiftlik, Kurucaova Tarla, Kurucaova, Sarıtaş, Yel Aldı, Ertuğrulköy, Bayır, Türkönü, Kışla Mahallesi, Gereli, Gerçekli, Yol Üstü Benzinlik Anayol, Büyükavulcuk, Ocaklı, Ödemiş Kolej, Kültürpark Kavşak, Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi, Ödemiş Müzesi, Beşgöz, Ödemiş Garaj, Muzaffer Gönen Parkı, Kurtuluş, Şeref Usta, Ödemiş Son Durak noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise sırasıyla Ödemiş Son Durak, Şeref Usta, Kurtuluş, Muzaffer Gönen Parkı, Ödemiş Garaj, Beşgöz, Ödemiş Müzesi, Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi, Kültürpark Kavşak, Ödemiş Kolej, Ocaklı, Büyükavulcuk, Yol Üstü Benzinlik Anayol, Gerçekli, Gereli, Kışla Mahallesi, Türkönü, Bayır, Ertuğrulköy, Yel Aldı, Sarıtaş, Kurucaova, Kurucaova Tarla, Kurucuova Çiftlik, Kurucuova Benzinlik, Kaymakçı Giriş, Kaymakçı Üçyol, Kaymakçı Zafer, Kazım Dirik, Hasan Çavuş, Kaymakçı Sanayi, Kaymakçı Köprü, Benzinlik, Ödemiş Cezaevi, Medeniyet, Çaylı Yem Sokak, Orhangazi, Ödemiş Sanayi, Orhangazi Yolu, Köfündere, Köfündere Mezarlık, İncir, Gelincik, Ova, Bayır, Köfündere Küme Evler, Köfündere Meydan durakları bulunmaktadır.

ESHOT 609 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 609 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Köfündere'den Ödemiş'e ve Ödemiş'ten Köfündere'ye giden otobüs seferlerinin listesi:

609 numaralı ESHOT'un Haftaiçi gerçekleşen hareket saatleri:

KÖFÜNDERE Kalkış:

08:00, 14:30, 17:00

ÖDEMİŞ Kalkış:

09:00, 15:30, 18:30

609 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

KÖFÜNDERE Kalkış:

08:00

14:30

17:00

ÖDEMİŞ Kalkış:

09:00

15:30

18:30

609 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

Hat Pazar günü çalışammaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.