ESHOT | 762 hareket saatleri: Güzelbahçe - Urla sefer saatleri

İzmir’de Güzelbahçe istikametinden Urla istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 762 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Güzelbahçe - Urla sefer saatleri kaçta? ESHOT 762 hareket saatleri...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 16:46
Kaynak: HABER MERKEZİ
ESHOT | 762 hareket saatleri: Güzelbahçe - Urla sefer saatleri

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Güzelbahçe'den Urla istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 762 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Güzelbahçe'den başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Urla’ya ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 762 otobüs hattı, Güzelbahçe istikametinden Urla istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 762 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 762 hareket saatleri ve güzergahı nasıl? İşte ESHOT 762 hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 762 güzergahı

762 numaralı otobüsün Güzelbahçe yönünden gidiş güzergahında Güzelbahçe, Güzelbahçe Meydan, Stad, Güzelbahçe Sağlık Ocağı, Okul Durağı, Asır, Bankacılar Sitesi, Çeşme Otoban Kavşağı, Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlkokulu, Sarmaşık, Vadi, Güzelbahçe Halk E.M., Çelik, Güzelbahçe İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Teras Evler, Değirmen, Göksu, Yamaç, Taşev, Güzel Konak, Sağlık Ocağı, Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yelki Saha, Şehit İlhami Yılmaz, Güzelbahçe Kolej, Yelki Kavşak, Mermerci, Çamlı Villaları, Çamlı Papatya, Çamlı Merkez, Yaka, Çamtepe, Dadaşkent, Dört Mevsim, Vadi, Manzara, Ada, Begonya, Urla Egiad Ortaokulu, Kütük Minare Cami, Kütük Minare Cami, Urla Egiad Ortaokulu, Urla Stadı, Urla Merkez, Emniyet, Şehit Kemal İlkokulu, Çeşme, Urla Sanayi 3, Urla Sanayi 2, Urla Sanat, Urla noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise Urla, Urla Sanat, Urla Sanayi 2, Urla Sanayi 3, Çeşme, Şehit Kemal İlkokulu, Emniyet, Urla Merkez, Urla Stadı, Kütük Minare Cami, Kütük Minare Cami, Urla Egiad Ortaokulu, Dört Mevsim, Dadaşkent, Çamtepe, Yaka, Begonya, Ada, Manzara, Vadi, Dört Mevsim, Göksu, Değirmen, Teras Evler, Güzelbahçe İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çelik, Güzelbahçe Halk E.M., Vadi, Güzelbahçe Meydan, Asır, Okul Durağı, Güzelbahçe Sağlık Ocağı, Stad, Bankacılar Sitesi, Çeşme Otoban Kavşağı, Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlkokulu, Sarmaşık, Yelki Saha, Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yelki Kavşak, Mermerci, Çamlı Villaları noktalarında duraklar bulunmaktadır.

ESHOT 762 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 761 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Karaburun'dan Urla'ya ve Urla'dan Karaburun'a giden otobüs seferlerinin listesi:

762 numaralı ESHOT'un hafta içi gerçekleşen hareket saatleri:

GÜZELBAHÇE Kalkış:

06:40, 08:45, 16:30

URLA Kalkış:

07:45, 15:20, 17:45

762 numaralı ESHOT'un Hafta sonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

GÜZELBAHÇE Kalkış:

07:00, 09:05, 16:30 

URLA Kalkış:

08:00, 15:20, 17:45

762 numaralı ESHOT'un Hafta sonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

762 numaralı hat Pazar günü çalışmamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.