TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ESHOT | 768 hareket saatleri: Vişneli - Kemalpaşa sefer saatleri

İzmir’de Vişneli istikametinden Kemalpaşa istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 768 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Vişneli - Kemalpaşa sefer saatleri kaçta? ESHOT 768 hareket saaatleri...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 17:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
ESHOT | 768 hareket saatleri: Vişneli - Kemalpaşa sefer saatleri

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Vişneli'den Kemalpaşa istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 768 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Vişneli'den başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Kemalpaşa'ya ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 768 otobüs hattı, Vişneli istikametinden Kemalpaşa istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 768 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 768 hareket saatleri ve güzergahı nasıl ? İşte ESHOT 768 hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 768 güzergahı

768 numaralı hattın Vişneli yönünden gidişi güzergahında Aşağı Vişneli, Çiçek, Vişneli Bahçe, Vişneli Küme Evleri, Vişneli Çıkış, Vişneli Üçyol, Yukarı Vişneli Meydan, Vişneli İlkokulu, Vişneli Girişi, Vişneli Zeytinlik, Vişneli Köyü Yol Ayrımı, Karabel Orman Durağı, Dereköy Girişi (tekrar), İlk Evler (tekrar), Mezarlık (tekrar), Zeytinyağı Fabrikası (tekrar), Dereköy Meydan (tekrar), Karakovan (tekrar), Cumalı Yolu, Merkez Cumalı, Cumalı Üçyol, Gökyaka Papatya, Gökyaka Küme Evleri, Gökyaka Meydan, Gökyaka Mezarlık, Karakovan, Dereköy Meydan, İlk Evler, Dereköy Girişi, Zeytinyağı Fabrikası, Mezarlık, Karabel Piknik Yeri, Nazar Köy, Su Perisi, Park Koza Evleri, Park, Pakmaya Ülkü Hızal Anadolu Lisesi, Özdeşkent, Yol Ayrımı, Kemalpaşa Belediyesi, Kemalpaşa, Şehitler Parkı, Manav, Çeşme, Cumhuriyet, Osmanlı Parkı, Sekiz Eylül İlkokulu, Kemalpaşa Havuz, Rıfat Ilgaz Son Durak noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise sırasıyla Rıfat Ilgaz Son Durak, Kemalpaşa Havuz, Sekiz Eylül İlkokulu, Osmanlı Parkı, Cumhuriyet, Çeşme, Manav, Şehitler Parkı, Kemalpaşa, Kemalpaşa Belediyesi, Yol Ayrımı, Özdeşkent, Pakmaya Ülkü Hızal Anadolu Lisesi, Park, Park Koza Evleri, Su Perisi, Nazar Köy, Karabel Piknik Yeri, Mezarlık (bu iki farklı mezarlık farklı numaralandırma ile listelenmiştir), Zeytinyağı Fabrikası, Dereköy Girişi, İlk Evler, Dereköy Meydan, Karakovan, Gökyaka Mezarlık, Gökyaka Meydan, Gökyaka Küme Evleri, Gökyaka Papatya, Cumalı Üçyol, Merkez Cumalı, Cumalı Yolu, Yeşilköy Meydan, Yeşilköy Girişi, Yeşilköy Küme Evleri, Cumalı Mezarlık, Karakovan (tekrar), Dereköy Meydan, Zeytinyağı Fabrikası (tekrar), Mezarlık (tekrar), İlk Evler (tekrar), Dereköy Girişi (tekrar), Karabel Orman Durağı, Vişneli Köyü Yol Ayrımı, Vişneli Zeytinlik, Vişneli Girişi, Vişneli İlkokulu, Yukarı Vişneli Meydan, Vişneli Üçyol, Vişneli Çıkış, Vişneli Küme Evleri, Vişneli Bahçe, Çiçek, Aşağı Vişneli durakları bulunmaktadır.

ESHOT 768 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 766 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Vişneli'den Kemalpaşa'ya ve Kemalpaşa'dan Vişneli'ye giden otobüs seferlerinin listesi:

768 numaralı ESHOT'un Haftaiçi gerçekleşen hareket saatleri:

VİŞNELİ Kalkış:

06:40, 08:45, 16:50, 18:50

KEMALPAŞA Kalkış:

07:45, 15:50, 17:55

767 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

VİŞNELİ Kalkış:

06:40, 08:45, 16:45, 18:45

KEMALPAŞA Kalkış:

07:45, 15:45, 17:45

767 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

767 numaralı hat Pazar günü çalışmamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.