ESHOT’tan sınavlar için düzenleme

Açık öğretim ve KPSS sınavlarına girecek vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak isteyen ESHOT bazı otobüslerinin seferlerinde sınavlara göre ayarlamalar yaptığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 14:33
Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN
ESHOT’tan sınavlar için düzenleme

Muhabir-Berkay Erden / ESHOT Genel Müdürlüğü, bu hafta sonu yapılacak sınavlara vatandaşların ulaşımını rahatlatmak için otobüs seferlerinde bazı ayarlamalar yaptığını duyurdu. ESHOT’un yaptığı açıklamaya göre 14 Eylül Cumartesi yapılacak İstanbul üniversitesi Açık ve uzaktan Eğitim Fakültesi Sınavı’nın yapılacağı merkezler ile 15 Eylül Pazar yapılacak KPSS Orta Öğretim Sınavı’nın merkezlerine ulaşım sağlayan otobüslerin sefer saatleri sınav saatlerine göre düzenlendi.

Yayınlanan duyuruya göre; 290 Bostanlı - Tınaztepe, 390 Tınaztepe - Bornova Metro, 412 Tınaztepe - Yerleşke, 596 Katip Çelebi Üniversitesi – Egekent Aktarma, 690 Tınaztepe – Fahrettin Altay Aktarma ve 878 Tınaztepe – Şirinyer Aktarma Merkezi otobüsleri sınav saatlerine uygun olarak hizmet verecekken; aktarma merkezlerinde yoğunluk yaşanması durumunda ek seferlerde konulabileceği bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.