Eski Havaalanı Caddesi’nde yeni düzenleme

Çiğli Belediyesi, Eski Havaalanı Caddesi’nde ulaşımı rahatlatacak düzenlemelere başladı

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 12:09
Kaynak: BÜLTEN
Eski Havaalanı Caddesi’nde yeni düzenleme

Çiğli’de yaya ve araç trafiğini rahatlatacak üst yapı düzenlemeleri devam ederken son olarak Eski Havaalanı Caddesi’ne geçildi. Burada ulaşımı rahatlatacak çalışmaları başlatan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Caddemizi estetik ve fonksiyonel açıdan modernize ederek yaşam kalitesini artırıp bölgeye hareketlilik kazandıracağız” diye konuştu.

çiğli

İzmir Büyükşehir Belediyesi ortak yürütülen proje kapsamında Eski Havaalanı Caddesi’nde çalışmalara başlaandı. Proje araç ve yaya güvenliğini artıracak düzenlemeler hedefliyor. Aynı zamanda otopark alanları, aydınlatmalar, yaya geçitleri, kaldırımlar ve peyzaj çalışmalarının yapılacağı projede Eski Havaalanı Caddesi esnaf ve vatandaşlar için konforlu ve kullanışlı bir yapıya kavuşturulacak.

çiğli

“Bölgeyi daha modern ve güvenli hale getireceğiz”

Göreve gelirken ilçenin sorunlarını çözeceğine dair söz verdiğini vurgulayan Başkan Yıldız; Sözümüzü tutmak ve Çiğlili hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımızı canla başla sürdürüyoruz. Eski Havaalanı Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz üst yapı düzenlemesi ile bölgeyi daha modern ve güvenli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Yeni otopark alanları, aydınlatmalar, yaya geçitleri, kaldırımlar ve peyzaj çalışmalarını kapsayan düzenlemelerle caddemizi hem estetik hem de fonksiyonel açıdan modernize ederek sosyal ve ekonomik olarak hareketlendireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.