Fuar’da Çiğli standına yoğun ilgi

Bu yıl 93'üncüsü gerçekleşen İzmir Enternasyonal Fuarı’na karılan Çiğli Belediyesi'nin standı büyük ilgiyle karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 11:17
Kaynak: BÜLTEN
Fuar’da Çiğli standına yoğun ilgi

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın 93’üncü kez açılışında , Çiğli Belediyesi standı büyük bir ilgi gördü.

Fuarda, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın liderliğindeki stand, dördüncü gününde renkli ve hareketli anlara sahne oldu. Çiğli Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, CHP Çiğli İlçe Yönetimi ve STK temsilcilerinin ziyaret ettiği stant, adeta bir buluşma noktası haline geldi.

Başkan Yıldız ve beraberindeki heyet, Kültürpark Montrö kapısında Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde karşılandı. Belediye kursiyerlerinin tango ve vals gösterileri ise ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Yapay Zeka etkinlikleri

Standa gelen ziyaretçilere teknoloji temalı atölyeler de sunuldu. Yapay Zeka Atölyesi ve Ay Yolculuğu Simülasyonu gibi etkinlikler büyük beğeni topladı. Ziyaretçiler, Yapay Zeka ile kendi karikatürlerini oluşturmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Çocuklar için kurulan yüz boyama alanında Başkan Yıldız, miniklere balon ve hediyeler dağıtarak onlarla oyunlar oynadı ve bol bol fotoğraf çektirdi.

Kültürel tarihte büyük öneme sahip

Tüm İzmirlileri fuar bitimine kadar standa davet eden Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “93. kez İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bir aradayız ve bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. İzmir Fuarı, kültürel tarihimizde büyük bir öneme sahip. İzmir’imizi dünyaya tanıtan en büyük pencerelerden birinde yer aldığımız ve değerli hemşehrilerimizi, muhtarlarımızı, meclis üyelerimizi, ilçe yöneticilerimizi ve STK temsilcilerimizi burada ağırladığımız için gerçekten büyük onur duyuyorum. Fuar süresince İzmirlileri standımıza bekliyoruz ” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.