Fuar’da Hayko Cepkin ve Ceylan Ertem İzmirlilere unutulmaz anlar yaşattı

93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) sekizinci gününde, Alternatif Sahne'de Ceylan Ertem sahne alırken, Hayko Cepkin ise Çim Konserleri Sahnesi'nde İzmirliler ile buluştu

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 13:05
Kaynak: İHA
Fuar’da Hayko Cepkin ve Ceylan Ertem İzmirlilere unutulmaz anlar yaşattı

93. İzmir Enternasyonal Fuarı, sanatı ve eğlenceyi bir araya getirmeye devam ediyor. Fuarın sekizinci gününde, Çim Konserleri Sahnesi'nde alternatif rock'un tanınmış isimlerinden Hayko Cepkin performans sergilerken, Alternatif Sahne’de Ceylan Ertem sahne aldı.

hayko cepkin

EĞLENCELİ ANLAR

Hayko Cepkin, yüksek enerjisiyle beraber rock müzikseverlere unutulmaz bir konser sergiledi. Alternatif rock ve caz müziğinin başarılı ismi Ceylan Ertem ise İzmir’e olan sevgisini dile getirerek, “Hoş geldiniz, biz de hoş bulduk. Ne diyor Zeki Müren? İzmir’ime saygım ile geldim. Evet, aslında ben de yaklaşık bir yıl önce İzmir’e taşındım. Çok mutluyum” şeklinde konuştu.

ceylan ertem

KONSERLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Her yıl gerçekleşen Çim Konserleri kapsamında, 7 Eylül’de Derya Bedavacı, 8 Eylül’de Sakiler sahneye çıkacak. 9 Eylül İzmir'in Kurtuluş Günü’nde ise, Haluk Levent konser verecek. Alternatif Sahne’de ise 7 Eylül’de Yedinci Ev ve 8 Eylül’de Can Gox dinleyicilerle buluşacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.