Fuarda çocuklar Çocuk Kulübü’ne emanet

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda her yıl hizmet veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları sayesinde kaybolma korkusu tarihe karışırken, aileler çocuklarını emanet ederek fuarın tadını çıkarıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 11:32
Kaynak: BÜLTEN
Fuarda çocuklar Çocuk Kulübü’ne emanet

İzmir Enternasyonal Fuarı, 93 yıldır olduğu gibi bu yıl da birbirinden farklı etkinliklerle kapılarını İzmirlilere açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları kapsamındaki Çocuk Kulübü’de her yıl olduğu gibi bu yıl da eğlenceli etkinlikleri ve atölyeleri ile fuarda hizmet vermeye devam ediyor. Yıllardır fuarı ziyarete gelen İzmirlilerin en büyük şikayeti olan “fuarda kaybolma korkusu” Çocuk Kulübü sayesinde ortadan kalkıyor. Aileler fuarın tadını çıkarırken, gönül rahatlığıyla çocuklarını Çocuk Kulübü’ne bırakıyor. 1 saatliğine nüfus cüzdanınız ile çocuğunuzu bırakabildiğiniz Çocuk Kulübü sayesinde hem aileler hem de çocuklar fuarın zevkini doyasıya çıkarıyor.

fuar

4-7 YAŞ ARASI ÇOCUKLARI KAPSIYOR

İZELMAN Buca Anaokulu Şefi Senay Gelen, Çocuk Kulübü’ne ilişkin bilgi verirken şu ifadeleri kullandı:

“İZELMAN Anaokulları olarak fuarımızda 7 çocuk atölyesi gerçekleştiriyoruz. Çocuklarla eğitici ve eğlenceli zamanlar geçiriyoruz. Çocuklarını bize güvenle bırakıp fuarı gezmek isteyen ebeveynler, kimlikle birlikte çocuklarını bize bırakıyor. 4-7 yaş arası çocukları kulübümüze kabul ediyoruz ve öğretmenlerimizle birlikte çocuklara yönelik çocuk yogası, fen ve doğa, cimnastik, sanat ve beceri, akıl oyunları, origami ve serbest zaman atölyeleri yapıyoruz. Çocuklar açık havada zaman geçirirken çok mutlu oluyor. Bu sırada ebeveynler de fuarda rahatça vakit geçirebiliyor.”

fuar

ÇOCUKLARIMI GÜVENLE EMANET EDİYORUM

Zeynep Aksel Altındağ, 5,5 yaşındaki ikiz çocukları Lila ve Berk’i Çocuk Kulübü’ne emanet ederken 2 yıldır bu hizmetten yararlandıklarını ifade etti ve “Böyle bir hizmet verildiği için çok mutluyuz. Çocuklarımı 1 saatliğine güvenle emanet edebildiğim, öğretmenlerimizin her zaman güler yüzle karşıladığı, çok verimli aktivitelerin yapıldığı bir alan kurulmuş. Çocukları kulübe emanet edip etkinlik alanlarını geziyorum ve fuarın keyfini çıkarıyorum. Eskiden çocuklarımızı emanet edebileceğimiz bir yer ve bu kadar güvenlik görevlisi yoktu. Küçükken fuarda kalabalığın içinde kaybolmuştum ve güvenliği bulana kadar çok ağladığımı hatırlıyorum. Çocukları fuara getirirken her zaman yanımdan ayrılmamaları için tembih ederim ama buraya geldiğimizde onları güvenle emanet ediyorum. Çünkü çocukların dışarı çıkmasına asla izin verilmiyor. Bu konuda çok başarılı ve dikkatliler. Fuara ve Çocuk Kulübü’ne gelmeye devam edeceğiz” diye ekledi.

fuar

BURAYA ÇOK GÜVENİYORUZ

Fatma Özbay Yıldız, 5,5 yaşındaki kızı Türkan Canay Yıldız’ı kulübe emanet ettiği sırada, “Bu hizmetten 3 yıldır yararlanıyoruz. 2 yıldır da her akşam fuardayız. 1 saatliğine kızımı buraya bırakıyorum ve fuarda çekirdek çitliyorum, konser dinliyorum. Eskiden yeğenimizi fuara getirmiştik ve bir anda kaybolmuştu. Sonrasında kendisini bulduk ama o korkuyla canımızdan can gitmişti. Şimdi ise çocuklarımızı buraya güvenle teslim ediyoruz. Buraya çok güveniyoruz, öğretmenlerimizin çok güzel eğitim verdiğini düşünüyoruz. Ben 48 yaşında anne oldum ve öğretmenlerimiz çocuklara yeni ve eğitici konular öğretiyor. Bu da beni çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

İZELMAN Anaokulları Çocuk Kulübü, fuarın kapanış günü olarak belirlenen 9 Eylül tarihine kadar 18.00-23.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.