Gaziemir patili dostlara yuva arıyor

Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde kedi ve köpeklerin bakımlarını gerçekleştiren Gaziemir Belediyesi, ailesine yeni üye katmak isteyen vatandaşlar müdürlüğe davet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 10:26
Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN
Gaziemir patili dostlara yuva arıyor

Muhabir-Berkay Erden / Toplum tarafından sokak köpekleri yasası olarak bilinen kanunu uygulamayacağını belirten Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediyelerden biri olan Gaziemir Belediyesi, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından bakımları yapılmış kedi ve köpekleri sahiplenmek isteyen vatandaşları müdürlüğe davet etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık yaşatmak için çalıştıklarını belirttiği açıklamasında; “Veteriner sağlık hizmetlerimiz kapsamında tedavi ve rehabilitasyonlarını yaptığımız can dostlarımız, sevgi dolu yeni bir yuvaya kavuşmak için sizi bekliyor. Patili dostlarımıza güvenli ve sıcak bir yuva sunmak isterseniz Veteriner İşleri Müdürlüğümüzü ziyaret edebilirsiniz. Gelin, hep birlikte yaşatmak için çalışalım” şeklinde konuştu.

Aileye yeni bir üye

Gaziemir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görevli Veteriner Hekim Sezgi Duman, kedi ve köpeklere yaptıkları tedaviler hakkında bilgi verdiği açıklamasında halkı hayvanları sahiplenmeye davet ederek şu açıklamada bulundu; “Müdürlüğümüz bünyesinde kedi ve köpeklerin tedavilerini, rehabilitasyonlarını başta kısırlaştırma olmak üzere operasyonlarını, iç ve dış parazit uygulamalarını ve aşılamalarını yapmaktayız. Ayrıca patili dostlarımızı sahiplendirme çalışmalarını da yürütmekteyiz. Eğer siz de ailenize yeni bir üye katmak isterseniz müdürlüğümüze bekleriz.”

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.