Genç girişimciler yıl dönümünü Kuşadası’nda kutladı

GGYD İzmir Şubesi Başkanı Ahmet Kiraz iş birliklerine vurgu yaparak, yeni dönemde projelerle iş hacmini artırmayı hedeflediklerini belirtti

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 16:28
Kaynak: BÜLTEN
Genç girişimciler yıl dönümünü Kuşadası’nda kutladı

GGYD üyeleri İş’te Fırsat toplantısında buluştu Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) İzmir Şubesi kuruluşunun 2. Yılını Kuşadası Pine Bay Otel’de düzenlediği özel bir etkinlik ile kutladı.

GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu ile birlikte GGYD üyelerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte 69. İş’te Fırsat toplantısı da gerçekleştirildi. Dernek üyeleri arasında ikili iş görüşmelerinin yapıldığı toplantıda, Eko Türk Haber Koordinatörü Ali Çağatay ile Prof. Dr. Sinan Canan da güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Kiraz: Birlikte iş yapma kültürünü geliştirmek istiyoruz

Toplantının açılışında konuşan GGYD İzmir Şube Başkan Ahmet Kiraz,  İzmir şubesinin kuruluşunun 2. Yılını Türkiye için çok önemli bir tarih olan 9 Eylül’de kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirterek Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle andıklarını söyledi. GGYD olarak İzmir’de üye sayılarını artırdıklarını, projeleri ile iş dünyasındaki etkinliklerini her geçen gün büyüttüklerini dile getiren Kiraz, “Derneğimiz 21 yıldır sivil toplum kuruluşu olarak güzel çalışmalara imza atıyor. İzmir şubesi olarak da 2. yılımızı kutluyoruz. Bugün birbirinden değerli 2 konuğumuz var ve onur verici ki İzmir şubemizde ağırlıyoruz. Böyle değerli konuklarla buluşmak için ekonomik gelişmelere ve iş birliklerimize bugünkünden çok daha önem vermeliyiz. Daha katılımcı olmalıyız. Her şube bölgesinde marka haline gelmeli, şubelerin en iyi yaptıkları çalışmalar diğer şubelere örnek olmalı, merkez, şubelerine daha fazla önem göstermeli. Yeni dönemde daha özel projelerle üyelerimize daha iyi hizmet sunarak, iş hacimlerini artırmayı, birlikte iş yapma kültürünü geliştirmek istiyoruz. Doğaya saygıdan taviz vermeden, insani değerleri unutmadan, dayanışmayı esas alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Allıoğlu: İlk şubemizi de İzmir’de açtık

GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu ise dernek olarak hem üyelerine hem de ülkelerine hizmet etme misyonu ile çalıştıklarını söyledi. Derneklerini yeni şubelerle büyümeye devam ettiğine dikkat çeken Allıoğlu,  “İzmir Şubemiz de 9 Eylül 2022 de kuruldu. Bugün ikinci yılını kutluyor. 9 Eylül, yalnızca bir şehrin kurtuluşunun değil, ulusumuzun yeniden doğuşunun, bağımsızlık ve özgürlük arzusunun zaferle taçlandığı bir gündür. Bu özel günde burada bulunmak, tarihimizden aldığımız güçle geleceğimizi inşa etme sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlatıyor. Bizler, aynen cumhuriyet tarihinde ilk kez İzmir’de yapılan İktisat Kongresi gibi ilk şubemizi de İzmir’de açtık. Türkiye’nin ekonomik bağımsızlık yolculuğuna katkıda bulunmak, için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.