Gökçüoğlu; “Geleceğimiz dış değil iç işgalcilerin tehlikesi altında”

Türkiye'nin son 20 yıldaki gidişatını eleştirerek, Türkiye’nin şeriat ile idare edilen Ortadoğu ülkelerine benzemeye başladığını belirten Gökçüoğlu, “Ülkenin her anlamda çivisi çıktı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 18:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gökçüoğlu; “Geleceğimiz dış değil iç işgalcilerin tehlikesi altında”

KEMAL ÖZKURT  Ege Bölgesi Sanayi Odası Ekim ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı H. İbrahim Gökçüoğlu idaresinde Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve Meclis Üyesi sanayicilerin katılımıyla gerçekleşti. Meclisin açılış konuşmasında bu ay ekonomi konuşmayacağını belirten Gökçüoğlu, son zamanda artan olaylara dikkat çekerek, “Parlamenter sistemdeki Laik Türkiye Cumhuriyeti’nin 20 yıl öncesi bu manzaralar yoktu ülkemizde. Ülkemizin her konuda çivisi çıktı, geleceğimiz sinsi şekilde dış değil iç işgalcilerin tehlikesi altında devam ediyor” diye konuştu. 

ÜLKENİN HER KONUDA ÇİVİSİ ÇIKTI


 Son 20 yıllık dönemde yaşanan olaylar göz önüne alındığında ülkenin her konuda çivisi çıktı diyerek eleştirenlere bulunan Gökçüoğlu, “15 günde 28 kadın öldürüldü. Üniversitelerde okuyan kızlarımız devamlı öldürülüyor, bebeklere tecavüz edecek kadar alçak sapıklar ortalıkta geziniyorlar. Masum bebekleri üç kuruş para için öldüren çeteyi, bunlara ortak olan hastaneleri her zamanki gibi savcılık çağıracak, ifadeleri alınacak, mahkemece belirli süre sonra serbest bırakılacak. Adı geçen hastaneler açılmamak üzere tamamen kapatılmalı. Parlamenter sistemdeki Laik Türkiye Cumhuriyeti’nin 20 yıl öncesi bu manzaralar yoktu ülkemizde. Modern, kültürlü, saygılı, fakir ama dürüst karakteri olan mutlu halkı ile örnek iken, idare edenlerin yanlışları, halkımızın suskunluğu, tepkisizliği, din ağırlıklı, şeriat ile idare edilen Ortadoğu ülkelerinde olduğu gibi güzel ülkemizi adım adım o hale getiriyor bu umursamazlık. Dini ortamı geliştirebilmek için uzun yıllardır Diyanet İşleri Başkanlığı bütçesi 6 bakanlıktan fazla. Devletin kurumlarından isimleri Sayıştay tarafında dahi tespit edilemeyen milyarlarca para dini vakıflara ödeniyor. Ülkemizin her konuda çivisi çıktı, geleceğimiz sinsi şekilde dış değil iç işgalcilerin tehlikesi altında devam ediyor. Kurtuluş savaşı koşulları şekil değiştirerek hızlı şekilde oluşuyor maalesef” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.