Güzelbahçe’nin Kurtuluş Günü Buray ile kutlanacak

11 Eylül Güzelbahçe’nin Kurtuluş Günü, Güzelbahçe Belediyesi tarafından düzenlenecek Fener Alayı ve Buray Konseri’yle kutlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 10:55
Kaynak: BÜLTEN
Güzelbahçe’nin Kurtuluş Günü Buray ile kutlanacak

Güzelbahçelilerin katılımıyla gerçekleşecek fener alayı korteji ve sonrasında sanatçı Buray’ın sahne alacağı Kurtuluş Günü coşkuyla kutlanacak.

Güzelbahçe Belediyesi’nce gerçekleşecek Kurtuluş günü Fener Korteji saat 20:30’da Çelebi Mahallesi Üç Fidan Anıtı’ndan hareket edecek. Vatandaşlar ellerinde meşale ve Türk Bayrakları ile Üç Fidan Anıtı’ndan Buray Konseri’nin yapılacağı Güzelbahçe Şehir Stadı’na yürüyüş gerçekleştirecek.

‘Bu anlamlı günün heyecanını gelin birlikte kutlayalım’

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, ‘‘Güzelbahçe’mizin kurtuluş günü olan 11 Eylül’ü bu yıl değerli sanatçımız Buray’la kutlayacağız. Kurtuluş zaferimiz milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteren bir destandır. Türk milletinin bu onurlu zaferini sonsuza dek yaşatacağımızı ve gelecek nesillere aktaracağız. Bu anlamlı günün heyecanını gelin birlikte kutlayalım. Fener alayımız ve sonrasında Güzelbahçe Stadı’nda sanatçı kardeşimiz Buray’la bu özel geceyi taçlandıracağız. Tüm halkımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.