Hafta ortasından itibaren İzmir’e yağmur geliyor

Eylül ayının ikinci haftasına girerken son baharın ayak sesleri gelmeye başlıyor. Buna göre 9- 15 Eylül haftasının ortasından itibaren İzmirlileri yağışlı ve serin bir hava bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 14:17
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
Hafta ortasından itibaren İzmir’e yağmur geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre; İzmir’e bu hafta yağmurlar geri geliyor. Bu kapsamda İzmir’de haftanın başlangıcı olan 9 Eylül Pazartesi günü en düşük sıcaklık 21 en yüksek sıcaklık ise 32 derece, kent genel olarak parçalı bulutlu olacak.

10 Eylül Salı günü ise en düşük sıcaklık 23 derece iken en yüksek sıcaklık ise 31 dereceyi gösterecek ve yine gün parçalı bulutlu devam edecek.

Hafta ortasına yani 11 Eylül Çarşamba gününe geldiğimizde ise en düşük sıcaklığın 22 en yüksek sıcaklığın 27 derece olurken, gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava ile İzmirliler uzun süre sonra yağmuru karşılayacak.

12 Eylül Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağış devam ederken en düşük sıcaklık 21, en yüksek sıcaklık ise 31 derece olacak.

Haftanın son iş günü olan 13 Eylül Cuma gününün de önceki iki gün gibi gök gürültülü sağanak yağışlı olmaıs bekleniyor. En düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık ise 30 derece olacak. 

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.