Hamza Dağ: 2025'te süreci birlikte göreceğiz

İzmir'de partisinin Kemalpaşa İlçe Kongresi'nde konuşan AK Parti'li Hamza Dağ, ''2025'te fiyat istikrarının tamamen sağlandığı süreci hep birlikte göreceğiz'' dedi

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 19:36
Kaynak: AA
Hamza Dağ: 2025'te süreci birlikte göreceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin Kemalpaşa 7. Olağan Kongresi'nde, "İnşallah 2025 yılı içerisinde fiyat istikrarının tamamen sağlandığı süreci hep birlikte göreceğiz," dedi.

Kongrede konuşan Dağ, AK Parti'nin son seçimde ikinci olmasının milletin kendilerine net bir mesaj verdiğini ifade etti. Ekonomik sıkıntıların bu durumun nedenlerinden biri olduğunu belirten Dağ, önümüzdeki süreçte çözümler için ilk adımları attıklarını vurguladı.

Kibir ve tevazu konusuna değinen Dağ, kişisel kimliğin ötesinde partinin de bir kimliği olduğunu hatırlatarak, AK Parti'yi temsil etmenin önemine dikkat çekti. Ayrıca, yerel seçimlerde İnciraltı bölgesinde sağlık turizmi merkezi projesini vaat ettiklerini hatırlatarak, Balçova ve Büyükşehir belediyelerine bu projeyi değerlendirmeleri için çağrıda bulundu.

Kongrede AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan da, 22 yıldır önemli projelere imza attıklarını belirterek, "Bizler, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin teşkilatlarıyız," ifadelerini kullandı.

Kongrede AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar, delegelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi. Kongreye AK Parti İzmir milletvekilleri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.