Hamza Dağ: Arıtma tesisi, tarımsal sulamada kullanılacak

Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi hakkında konuşan Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Ben buradan bunun sözünü çok net bir şekilde verebilirim, bu arıtma tesisi tarımsal sulama da kesinlikle kullanılacak" dedi

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 16:10
Kaynak: BÜLTEN
Hamza Dağ: Arıtma tesisi, tarımsal sulamada kullanılacak

Hamza Dağ, seçim çalışmalarını sürdürmek için bugün Dikili'de harekete geçti. Çandarlı Mahallesi'nde esnafı ziyaret eden Dağ, hemşehrilerinin yoğun ilgisini gördü. Ziyaret sırasında çocuklara oyuncak dağıtarak, ailelerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Hamza Dağ'a, Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı, AK Parti Dikili İlçe Başkanı Tahsin Şekerci ve MHP Dikili İlçe Başkanı Mehmet Arslan da eşlik etti.

HAMZA DAĞ

MAALİYETİNİ BİLE DÜŞÜNMEDEN…

Hamza Dağ, suyun önemine vurgu yaparak şunları söyledi;

 "Gerçekten her arıtma tesisinde aslında düşünmemiz gereken sudur. Su çünkü artık çok değerli. Birçok alanda su çok değerli hale geldi. Arıtılmış suyu, kullanma suyu olarak, tarımsal sulama da kullanma imkanımız söz konusu olduğunda, bunu şokuna kadar maliyetini bile düşünmeden hayata geçirmek şarttır. Ben buradan bunun sözünü çok net bir şekilde verebilirim. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda, Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi bu arıtma tesisi tarımsal sulama da kesinlikle kullanılacak."

HAMZA DAĞ

Hamza Dağ, belediye başkanlarının çalışmalarında Ankara'nın önemine vurgu yaparak şunları söyledi:;

"Birkaç ayda bir Ankara'da işlerinizin takibini yapmazsanız, işinizi bizzat takip etmezseniz, açıkçası netice almanız da çok kolay olmuyor. Biz Bergama ve Kınık'ta böyle başardık. Oralar bizim örneğimiz."

Hamza Dağ, daha sonra Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışını yapmak üzere Bergama'ya geçti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.