İEF’te Yaratıcı Kent Teknolojileri temalı Ideathon gerçekleşti

93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda gerçekleştirilen Create in İzmir Projesi kapsamında düzenlenen Yaratıcı Kent Teknolojileri temalı Ideathon etkinliğinde İzmir’in geleceği için yaratıcı çözümler üretildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 14:44
Kaynak: BÜLTEN
İEF’te Yaratıcı Kent Teknolojileri temalı Ideathon gerçekleşti

Yaratıcı Kent Teknolojileri temalı Ideathon sunumları, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ standında gerçekleştirildi. Ideathon sayesinde, kent teknolojilerine odaklanılarak İzmir’in kentsel gelişimine katkıda bulunacak yenilikçi projeler ortaya çıkarıldı. Katılımcılar, etkinlik boyunca deneyimli mentörlerle birebir çalışma imkanı bularak projelerine rehberlik edildi. Bununla birlikte katılımcılar, yenilikçi projeler geliştirerek farklı bakış açılarıyla iş birliği yapma şansı buldular. Geniş bir network kurma fırsatı tanıyan tüm bu süreç, katılımcıların kariyerlerinde ve projelerinde yeni adımlar atmaları konusunda önemli bir fırsat sundu.

ief

STAJ FIRSATI SUNUYOR

Etkinlik bitiminde birinci olan Urbanverse Grubu'na, İZFAŞ tarafından 30 bin TL değerinde hediye çeki ödülü verilirken, ilk 3'e giren gruplara İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ tarafından mentörlük desteği ve öğrencilere staj fırsatı sağlanacağı açıklandı. Bu desteğin, projelerin daha da geliştirilmesi ve kent teknolojilerine yönelik yenilikçi çözümlerin hayata geçirilmesi kapsamında önemli bir adım olarak öne çıkması hedefleniyor.

Create in İzmir Projesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından EGİAD, İzmir Vakfı ve İZKA ortaklığıyla hayata geçirilmiş olup, proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin mali desteğiyle, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında gerçekleştiriliyor.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.