İEÜ Medical Point'te kalp sağlığında yeni bir dönem

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi Kalp Sağlığı Merkezi, Prof. Dr. Ahmet Memiş ve Doç. Dr. Cihan Altın liderliğinde kardiyolojide fark yaratıyor

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 11:02
Kaynak: BÜLTEN
İEÜ Medical Point'te kalp sağlığında yeni bir dönem

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi Kalp Sağlığı Merkezi, uzman kadrosu ve sunduğu özel işlemlerle hem kentte hem de Türkiye genelinde kardiyoloji alanında fark yaratıyor.

Prof. Dr. Ahmet Memiş’in tıbbi direktörlüğünde ve Doç. Dr. Cihan Altın’ın bölüm başkanlığında faaliyet gösteren merkez, deneyimli hekimleriyle dikkat çekiyor. Kalp Sağlığı Merkezi, en güncel tedavi yöntemlerini ve ileri teknolojiye dayalı tanı cihazlarını kullanarak, kardiyovasküler hastalıklarda üçüncü basamak sağlık hizmeti sunuyor.

Kalp damar hastalıklarında uzman

Merkez, kalp ve damar hastalıklarının teşhis ve tedavisinde uzmanlaşmış olup, karmaşık vakalarda bile yüksek başarı oranlarıyla dikkat çekiyor. İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Kalp Sağlığı Merkezi, dünya standartlarında sağlık hizmetleri ile hastalarının güvenini kazanıyor ve kalp sağlığına dair önemli bir referans noktası olmayı sürdürüyor.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.