İGC’den Dijital Habercilik eğitimi

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) üyelerine özel Google Türkiye tarafından hazırlanan Dijital Habercilik Eğitim Programı için başvurular devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 17:00
Kaynak: BÜLTEN
İGC’den Dijital Habercilik eğitimi

Google Türkiye tarafından İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyelerine özel Dijital Habercilik Eğitim Programı hazırlandı. Ücretsiz olarak sunulacak eğitim programı, başta internet medyasında görev yapanlar olmak üzere aktif çalışan tüm İGC üyeleri başvurular devam ediyor.

Geniş eğitim yelpazesi

Gazeteciler ve araştırmacılar odaklı çalışalar için Google Haber İnisiyatifi kapsamında sunulacak eğitimde büyük boyutlu belgeleri haberlere dönüştürmekten yanlış bilgiyi tespit etme tekniklerine, ses kaydı deşifre yöntemlerinden trend taramalarına uzanan geniş bir yelpazede pratik bilgiler sunulacak.

Dijital Habercilik eğitimine kimle başvurabilir?

Eğitime "düzenli yayın takvimi olan, özgün ve güncel içerik üreten ve en az 1 yıldır faaliyet gösteren serbest veya bir medya kuruluşunda (basılı gazeteler, çevrimiçi haber siteleri, TV kanalları, radyo veya dergiler) çalışan gazeteciler ya da bünyelerinde çalışan gazeteciler adına medya kuruluşlarının yöneticileri veya sahipleri" başvurabilecek.

Eğitim 8 Kasım Cuma günü saat 09.00’da İGC Uluslararası Basın Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.  Eğitim katılmak isteyenlerin  'https://forms.gle/YiuEgJmZkMmWuwQj8' adresinden başvuru yapılması gerekiyor. Başvuru onayı, Google Türkiye ekibi tarafından e-posta ile bildirilecek.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.