İş arayanlarla iş verenler arasında köprü: Ödemiş’te İstihdam Ofisi hizmeti başladı

Ödemiş Belediyesi iş arayanlarla iş verenleri bir araya getirdi. Hizmete açılan İstidam Ofisi ile sektörlerin talep ettiği nitelikli personelle iş arayanların buluşturulması hedefleniyor

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 16:09
Kaynak: BÜLTEN
İş arayanlarla iş verenler arasında köprü: Ödemiş’te İstihdam Ofisi hizmeti başladı

Ödemiş Belediyesi artan işsizlik sorununa çözüm olması için İstihdam Ofisi açtı. Bu kapsamda Ödemiş ve çevresinde personel arayan firmaların toplu iş görüşmelerine Ödemiş Belediyesi ev sahipliği yapacak.

mustafa turan

İş arayanlarla iş verenler arasında köprü

Ülkenin sorunu olan işsiz problemine çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, “Seçim sürecinde alanda karşılaştığımız en büyük sorunlardan biri işsizlik. Ekonomik kriz her geçen gün daha da artıyor. Gençlerimiz belediyeleri istihdam alanı olarak görüyor. İlçemizin hizmet alanı, çalışan personel sayısı ve mali tablomuz ortada. Gençlerimize eğitimleri ya da yetenekleri doğrultusunda sektörde personel arayanlarla buluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca zaman zaman ilçemizden hemşehrilerimizi istihdam etmek isteyen firmaların belediyemize başvuruları oluyor, onların gerçekleştireceği toplu iş görüşmelerine de salon vererek kolaylık sağlıyoruz. Bu zor dönemde iş arayanlarla işverenlerimiz arasında köprü vazifesi görecek İstihdam Ofisimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

İstihdam Ofisi’ne iş arayanlar ya da işverenler, Ödemiş Belediyesi hizmet binası zemin katındaki ofisten yüz yüze destek alabilirler. Bunun dışında online olarak faydalanmak isteyenler “istihdam.odemis.bel.tr” adresinden ilgili başvuruyu yapabiliyor.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.