İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi'nde yeni eğitim dönemi başladı

Karşıyaka Belediyesi'ne bağlı İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi ile anaokulları, törenle yeni eğitim dönemine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 15:38
Kaynak: BÜLTEN
İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi'nde yeni eğitim dönemi başladı

KARGEM'de düzenlenen açılış töreninde öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yıldız Ünsal, “Aydınlık bir gelecek için çocuklarımızın eğitim yaşamlarının her aşamasında yanındayız” dedi.

Hizmetleri için teşekkür belgesi

Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlere nitelikli hizmetler sunan eğitim kurumlarında 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı’nı törenle başlattı. Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi’nde (KARGEM) gerçekleştirilen açılış töreninde Başkan Yıldız Ünsal, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Lise ve üniversiteye giriş sınavlarında başarılı sonuçlar elde eden öğrencilere başarı belgeleri takdim eden Başkan Ünsal, ayrıca KARGEM’de ve anaokullarında görev yapan öğretmenlere özverili hizmetleri için teşekkür belgeleri takdim etti.

“Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum”

Aydınlık bir gelecek için eğitime desteğin süreceğini vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Bu toplumda en önemli görev öğretmenlerin. Sizler sadece eğitim ve öğretim değil, aynı zamanda kültürümüzü ve değerlerimizi de çocuklarımıza aktarıyorsunuz. Gelecekleri sizlerin ellerinde şekilleniyor. Fiziki eksiklikler bizim sorunumuz, geri kalan her şey sizin eseriniz. Sayenizde çocuklarımız pırıl pırıl bir şekilde yetişiyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gurur kaynağımız olan öğrencilerimizi de yürekten kutluyorum. KARGEM’de 830 öğrenci kapasitemizle ücretsiz eğitim destek hizmetlerini en iyi şekilde sürdüreceğiz. Anaokullarımızda ise çocuklarımızı en iyi şartlarda geleceğe hazırlayacağız. Yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.