İzBB’den emekli hamlesi: 4 metreküp su ücretsiz!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Müdürlüğünün ‘‘Sosyal Yardım Alan Emeklilere yüzde 50 İndirimli Fatura Desteği Protokolü" kapsamında 0-4 metreküp suyun ücretsiz sağlanmasına karar verildi

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 20:47
Muhabir: HABER MERKEZİ
İzBB’den emekli hamlesi: 4 metreküp su ücretsiz!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde emekli yurttaşları sevindirecek karar alındı. Meclis’te ‘Sosyal Yardım Alan Emeklilere yüzde 50 İndirimli Fatura Desteği Protokolü" kapsamında ihtiyaç sahibi emeklilere 0-4 metreküp su ücretsiz sağlanmasına yönelik karar alındı. Öte yandan geri kalan fatura tutarında da yüzde 50 indirim yapılacağı detayı da yer aldı. İlgili gündem maddesi tüm siyasi parti gruplarının oybirliği ile kabul edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün ‘‘Sosyal Yardım Alan Emeklilere yüzde 50 İndirimli Fatura Desteği Protokolü" kapsamında ihtiyaç sahibi emeklilerimize yapılacak yardıma ilişkin önerge ekinde sunulan “Protokol”ün imzalanabilmesi hususunun; Hukuk – Plan ve Bütçe – İleri Yaş Çalışmaları Komisyonlarınca; “19/04/2024 tarihli ve 388 sayılı Meclis Kararı doğrultusunda; 0-4 metreküp su bedelinin tamamı ve geri kalan fatura tutarının yüzde 50’sinin karşılığı bedelin ödeme usulüne ilişkin Protokolün” değişiklikle oybirliği ile uygun bulunduğuna ilişkin müşterek rapor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.